CHP'nin miting korkusu! AK Parti Ýstanbul Ýl Baþkaný Kabaktepe'den çarpýcý sözler: Özgür Özel'in Ýstanbul'a giriþ yasaðý var
ABONE OL

31 Mart yerel seçimlerine sayýlý günler kala CHP'nin büyük þehirlerde miting gerçekleþtirememesi gündem oldu...

AK Parti Ýstanbul Ýl Baþkaný Osman Nuri Kabaktepe, özel bir TV kanalýnda yaptýðý konuþmada CHP Genel Baþkaný Özgür Özel'in Ýstanbul'da miting yapamamasýna yönelik çarpýcý ifadelerde bulundu.

"ZATEN ÖZGÜR ÖZEL'ÝN ÝSTANBUL'A GÝRÝÞ YASAÐI VAR"

Kabaktepe, AK Parti'nin 24 Mart'ta düzenlediði Yeniden Büyük Ýstanbul Mitingi'ni deðerlendirerek, Özgür Özel'in Ýstanbul korkusuna iliþkin þunlarý söyledi:

Zaten CHP Genel Baþkaný'nýn da Ýstanbul'a giriþ yasaðý var. Sayýn Özgür Özel'in Ýstanbul'a seçim döneminde geldiðini, miting yaptýðýný, toplantýlara katýldýðýný görmedik.

"SADECE RESÝMLE GÝRÝÞ YASAÐINI AÞMIÞLAR"

Sadece resimle giriþ yasaðýný aþmýþlar. Onu da il binasýna asmýþlar. Ýl binasýnýn dýþýnda bir resmi de yok. CHP Genel Baþkaný'na Ýstanbul'a giriþ yasaðý konmuþ. Genel baþkan gelmeden de herhalde bir miting yapmak doðru olmaz, diye düþünüyorlar.

22 yýllýk AK Parti tarihi içerisinde Ýstanbulumuzda onlarca, yüzlerce miting yaptýk. Bunlarýn tamamýyla CHP'nin Ýstanbul mitinglerini karþýlaþtýrdýðýmýzda, rakamlar arasýnda bizim lehimize bir uçurum olduðu görülür. Coþku ve heyecan açýsýndan da... 2023 seçimlerinde böyle olmuþtu. Nitekim 2024 seçimlerinde de böyle oldu ve olacak.

"24 MART'TA, SAYIN MURAT KURUM'UN 31 MART'TA ÝBB BAÞKANI OLACAÐINI HAYKIRMIÞ OLDUK"

24 Mart'taki heyecanýn üstünü kimse örtemez. Bir iþaret fiþeði olmuþtur. Sayýn Murat Kurum'un, 31 Mart'ta ÝBB Baþkaný olacaðýný, ilçelerimizin tamamýný kazanýp yenilerini ekleyeceðimiz o gün 650 bin Ýstanbulluya o alanda hem sesimizle hem gönlümüzle hem kalbimizle hem aklýmýzla haykýrmýþ olduk.

  • Osman Nuri Kabaktepe
  • Özgür Özel
  • Ýstanbul korkusu
  • AK Parti Yeniden Büyük Ýstanbul Mitingi