Cumhurbaþkaný Erdoðan sinyali verdi: Kabinede deðiþim olabilir
ABONE OL

Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan, Arnavutluk-Sýrbistan ziyaretleri dönüþünde uçakta aralarýnda Akþam Gazetesi yazarý Hikmet Genç ve 24 TV Program Müdürü Zeynep Türkoðlu'nun da bulunduðu gazetecilerin sorularýný cevaplandýrdý, deðerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaþkaný Erdoðan, "Sayýn Cumhurbaþkaným AK Parti'de bir deðiþim süreci var ve siz de defaatle bir yenilenme olacaðýný söylüyorsunuz. Peki deðiþim sadece kadrolarda mý olacak, yoksa parti programýnda, parti tüzüðünde bir deðiþim de görür müyüz?" sorusuna þu cevabý verdi:

Bizim parti programý zaten sürekli olarak hep deðiþime tabidir. Ama bunun yanýnda da tabii idari mekanizmalarda, partimiz içerisinde bazý deðiþiklikler olabilir. Genel Baþkan Yardýmcýlarýnda ayný þekilde deðiþiklikler olabilir. Kabinemizde biliyorsunuz iki arkadaþýmýz deðiþime tabi oldu. Þimdi bu yeni süreçte de hem Genel Baþkan Yardýmcýlarýnda bazý deðiþiklikler olabileceði gibi ayný þekilde kabinede de duruma göre deðerlendirmelerimizi yaparýz. Orada da bazý deðiþiklikler olabilir.

Baþkan Erdoðan provokasyon peþinde koþanlarý uyardý: Bedelini aðýr öderler