NATO'da diplomasi trafiği! Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya liderleri ile bir araya geldi
ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Türkiye'nin Ukrayna-Rusya savaşının adil bir barışla sonuçlanması için gayretlerine devam ettiğini, Karadeniz Tahıl Girişimi'nin yeniden canlandırılması için de çalışmalara başlandığını ifade etti.

ARABULUCULUK TEKLİFİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin barışa zemin oluşturmak adına arabuluculuk dahil her türlü girişime hazır olduğunu da belirtti.

HABERİN VİDEOSU

MACRON İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski'nin ardından Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile de bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

ERDOĞAN'DAN FİLİSTİN VURGUSU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüşmesinde, Türkiye ile Fransa ilişkileri, Ukrayna-Rusya savaşı, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları ile bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Görüşmede, Türkiye ile Fransa ilişkileri, Ukrayna-Rusya savaşı, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları ile bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Türkiye ile Fransa ilişkilerinin her alanda artırılmasının önemine vurgu yaptı.

Türkiye'nin Avrupa Birliği üyelik sürecinin canlandırılmasının gerekli olduğunun altını çizen Erdoğan, Türkiye'nin bu konuda desteklenmesinin beklendiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in ateşkes konusunda Batılı ülkeler tarafından teşvik edilmesinin, bölgesel ve küresel barışa katkı sağlayacağını, Fransa'nın da bu noktada somut adım atmasının yararlı olacağını ifade etti.

İNGİLTERE'NİN YENİ BAŞBAKANI KEİR STARMER İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi sebebiyle bulunduğu Washington'daki temasları kapsamında İngiltere Başbakanı Keir Starmer ile bir araya geldi

  • NATO Zirvesi
  • Ukrayna Devlet Başkanı
  • cumhurbaşkanı erdoğan
  • Zelenski