Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn kullandýðý Togg'un araç içi görüntüleri paylaþýldý! Vatandaþlardan sevgi seli...
ABONE OL

Cumhurbaþkanlýðý Ýletiþim Baþkanlýðýnca, Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn dün Gemlik'te kullandýðý yerli otomobil Togg'dan araç içi görüntüler yayýnlandý.

Cumhurbaþkaný Erdoðan, dün gerçekleþtirilen SIRO Batarya Geliþtirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni için Bursa'nýn Gemlik ilçesindeki Togg Teknoloji Kampüsü'ne yerli otomobil Togg'u kullanarak geldi.

Erdoðan'a, Sanayi ve Teknoloji Bakaný Mustafa Varank ile oðlu Bilal Erdoðan eþlik etti.

Yol boyunca Cumhurbaþkaný Erdoðan'a sevgi gösterisinde bulunan vatandaþlar, aracýn üzerine karanfiller attý.

Erdoðan'ý Togg'u kullanýrken görüntülemek isteyenler yoðunluða neden olurken, kalabalýk nedeniyle araç zaman zaman ilerlemekte zorlandý.

Cumhurbaþkaný Erdoðan, yol boyunca sevgi gösterisinde bulunanlara el sallayarak karþýlýk verdi. Bazý pankartlarý okuyan Erdoðan, "Son gaz devam ama Togg elektrikli" yazýlý pankarta, "Bu millet ne zeki" yorumunu yaptý.

Ardýndan pankartý yazan gençle konuþan Erdoðan, "Sen bu zekayý nereden buldun?" diye sordu. Genç, "Allah'ýn izniyle okuyoruz, yapacaðýz Baþkaným." yanýtýný verdi. Gencin Yozgatlý olduðunu öðrenen Erdoðan, "Belli oluyor." ifadesini kullandý. Gencin Roda Anadolu Ýmam Hatip Lisesi'nde okuduðunu belirtmesi üzerine de Erdoðan, "Aferin" dedi. Erdoðan, gencin "Bir isteðiniz var mý?" sorusuna "Çok çalýþ." karþýlýðýný verdi.

Mustafa Varank'ýn "Oy kullanýyor musun?" sorusu üzerine de genç, "Maalesef ama gönlümüz sizinle." dedi.