Cumhurbaþkaný Yardýmcýsý Yýlmaz'dan ''15 Temmuz'' mesajý
ABONE OL

Yýlmaz, sosyal medya hesabýndan, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayýsýyla mesaj yayýmladý.

15 Temmuz gecesi Türk milletinin, hain FETÖ darbe giriþimini bozguna uðrattýðýný ve hafýzalardan silinmeyecek büyük bir destan yazdýðýný vurgulayan Yýlmaz, þunlarý kaydetti:

"Bu aziz millet, 8 yýl önce 15 Temmuz gecesi istikbaline ve istiklaline vurulmak istenen prangalarý, yankýlanan selalar ve tekbirlerle parçalamýþtýr. Vesayete geçit vermemiþ, demokrasiye caný pahasýna sahip çýkmýþtýr. Milletin vergileriyle alýnan silahlarýn millete çevrildiði o gece yaþanan ihaneti unutmadýk, unutturmayacaðýz. FETÖ terör ve ihanet örgütü ve tüm terör örgütlerine karþý mücadelemizi kararlýlýkla sürdürüyoruz, sürdüreceðiz. Milli birlik ve beraberlik içinde, kalkýnma ve demokrasi yolunda 86 milyon olarak Türkiye Yüzyýlý'ný inþa etmeye devam edeceðiz.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle vatanýmýzýn birliði ve demokrasimizin geleceði için canlarýný feda eden þehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Gazilik payesiyle þereflenen kardeþlerimize þükranlarýmý sunuyorum. Rabbim birliðimizi, beraberliðimizi ve kardeþliðimizi daim kýlsýn, tarihin tozlu sayfalarýnda kalan vesayetçi zihniyete ve hainliklere fýrsat vermesin."

  • 15 Temmuz
  • Cumhurbaþkaný Yardýmcýsý Cevdet Yýlmaz
  • Cumhurbaþkaný Yardýmcýsý Yýlmaz