Derviþoðlu'nun ''Ýp'' oyunu tutmadý! MHP Lideri Bahçeli'den karþý hamle geldi
ABONE OL

ÝYÝ Parti Genel Baþkaný Müsavat Derviþoðlu, partisinin TBMM Grup Toplantýsý'na katýlarak konuþma yaptý.

Derviþoðlu, MHP Genel Baþkaný Devlet Bahçeli'nin Öcalan çaðrýsýna yönelik algý operasyona kalkýþtý.

Grup toplantýsýnda yalan ve yanlýþ ithamlarda bulunan Derviþoðlu, "Al þimdi bu ipi baþýnýn ucuna as" sözleriyle kürsüden "Urgan" fýrlattý.

DERVÝÞOÐLU'NUN "ÝP" OYUNU TUTMADI!

Derviþoðlu'nun urganlý provokasyonu sonrasý MHP Lideri Bahçeli'den karþý hamle geldi.

MHP'nin sosyal medyasýndan yapýlan açýklamada, "Ýyi Parti Grup Toplantýsýnda Genel Baþkanýmýz Sayýn Devlet Bahçeli'ye makam odasýna koymasý gerekçesiyle atýlan ipi aldýk. Genel Baþkanýmýz Sayýn Devlet Bahçeli ipi makam odasýna astý" denildi.

DERVÝÞOÐLU'NUN ÝP'LÝ PROVOKASYONUNA MHP'DEN ÝLK TEPKÝ

MHP Genel Sekreteri Ýsmet Büyükataman, "ÝP Genel Baþkaný Müsavat Derviþoðlu'nun, Genel Baþkanýmýz Sayýn Devlet Bahçeli'nin konuþmalarýný baðlamýndan kopararak, çarpýtarak, kopmak üzere olan 'ip'ini kurtarma çabasý, maskesini bir defa daha düþürmüþtür." ifadesini kullandý.

- "TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝ'NÝN VARLIÐINA VE MÝLLETÝMÝZÝN BÝRLÝÐÝNE SALDIRI"

CHP Genel Baþkaný Özgür Özel ve ÝYÝ Parti Genel Baþkaný Müsavat Derviþoðlu'nun açýklamalarýna deðinen Büyükataman, þöyle devam etti:

"Dün CHP Genel Baþkanýnýn 'el yükseltiyorum' diyerek konuyu baðlamýndan koparmasý, bugün ise ÝP Genel Baþkanýnýn hiçbir inandýrýcýlýðý olmayan hamaset dolu açýklamalarýnýn, milletimiz nezdinde karþýlýk bulmadýðý açýktýr. ÝP Genel Baþkaný Müsavat Derviþoðlu'nun, Genel Baþkanýmýz Sayýn Devlet Bahçeli'nin konuþmalarýný baðlamýndan kopararak, çarpýtarak, kopmak üzere olan 'ip'ini kurtarma çabasý, maskesini bir defa daha düþürmüþtür. Devletimizin kurumlarýna ve milletimizin iradesine 'gayrimeþru' diyerek adeta bir kaos çaðrýsý yapan Derviþoðlu'nun açýklamalarý, Türkiye Cumhuriyeti'nin varlýðýna ve milletimizin birliðine çok açýk bir saldýrýdýr."

- "TERÖRLE MÜCADELEDEN TAVÝZ YOK"

Devlet Bahçeli'nin ifadelerinin gayet açýk ve net olduðunu, Türkiye'nin terörle mücadelesinden taviz olmadýðýný, bundan sonra da olmayacaðýný vurgulayan Büyükataman, terör belasý tamamen temizlenene kadar Türkiye Cumhuriyeti'nin mücadelesinin süreceðini bildirdi.

Ömürlerini siyasi rant peþinde tüketenlerin, MHP'nin duruþunu idrak edemeyeceðini belirten Büyükataman, Devlet Bahçeli'nin, bu tarihi duruþuyla ABD ve Ýsrail'in Türkiye'yi hedef alan büyük komplosunu çürüttüðünü, Kandil ve ABD'nin sinsi ve kanlý tezgahýný daðýttýðýný dile getirdi.