Devlet Bahçeli'nin hayatý kitap oldu
ABONE OL

MHP'den yapýlan yazýlý açýklamada, Devlet Bahçeli'nin, "ülke için geçmiþten bugüne önemli ve özverili siyasetin emsalsiz bir örneði olduðu, Türkiye'de demokrasinin tam anlamýyla oturmasý ve geliþimine, ülkeye yönelik iç ve dýþ tehditlerin bertarafýna, kaotik dönemlerin hasarsýz atlatýlmasýna kýymetli katkýlar saðladýðý" belirtildi.

Bahçeli'nin, hiç bozmadýðý tavizsiz dik duruþuyla sadece ülkenin çýkarlarýný gözetmeyi ilke edindiði, ülkenin birliði ve dirliði söz konusu olduðunda diðer tüm ölçüt ve beklentileri yok saydýðý ifade edilen açýklamada, þunlar kaydedildi:

"Sayýn Bahçeli, klasik siyasetçi anlayýþýndan uzaktýr. Siyaset etme sebebi salt iktidar olmak deðildir. Derinlikli bakýþ açýsý ile yaklaþan tehlikelere karþý ülkenin selameti ve milletin bölünmez varlýðýný muhafaza etmek birincil amacýdýr. Özel hayatýn, adý üstünde 'özel' olduðuna inandýðýndan bugüne kadar kendisiyle ilgili o konulara pek girmemiþ, girilmesini de hoþ karþýlamamýþtýr. Bu yüzden de özel hayatý ile ilgili anlatýlanlar hep kulaktan dolma söylemler olarak kalmýþtýr."

Bahçeli'nin, geçmiþ yýllarda yaþanmýþ ve ülke için önem arz eden siyasi konulardaki tutumu, tavýrlarý ve benimsediði stratejinin de "zaman zaman kasýtlý dezenformasyonlarla farklý anlatýldýðý ve aktarýldýðý" belirtilen açýklamada, kitap hakkýnda þu ifadelere yer verildi:

"Devlet Bahçeli'nin hayatýndan kesitler ve seçkiler sunan fotobiyografik bu kitap, tarihe not düþmek amacýnýn yanýnda, biraz da bu çarpýtmalarýn ve söylemlerin doðrusunun aktarýlmasý amacýyla hazýrlanmýþtýr. Kitap, uzun yýllardýr kendisiyle çalýþan ÝNC Araþtýrma ve Ýletiþim Danýþmanlýðý tarafýndan, Dr. Neslihan Çelik yönetiminde yaklaþýk bir yýllýk titiz bir çalýþmayla hazýrlanmýþtýr.

Yine ilk defa bu kitapta özel yaþamýna ait izlere, kiþiliðinin farklý yönlerinin de tanýnmasýna imkan verilmiþ, tadýmlýk denebilecek özel yaþam bölümleri oluþturulmuþtur. Henüz görevinin baþýndayken, böyle bir eserin oluþmasýna ve yayýnlanmasýna müsaade etmiþ olmasý da yine dünyaya bakýþýnýn farklý bir tezahürüdür. Umulur ki kitap okuyucularýna, özellikle de gençlerin düþünce dünyasýna ve siyasal geliþimine ve 'Önce Ülkem ve Milletim' kavramýnýn tam olarak anlaþýlmasýna katký saðlasýn."

- KÝTABIN TANITIM VÝDEOSU PARTÝNÝN SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAÞILDI

Partinin sosyal medya hesabýnda da kitabýn tanýtým videosuna yer verildi.

Videoda, "Milliyetçi Hareket Partisi, bir siyasi partiden çok daha fazlasýdýr. Davadýr, duadýr, þehittir, mahpustur, maðdurdur, acýdýr, gözyaþýdýr. Bitmeyen mücadele, vazgeçilmez yemindir. Anadolu'nun tertemiz çocuklarýyla yokluktan var olan bu davayý, þimdi yeniden millete gidip anlatma zamanýdýr." ifadeleri kulllanýldý.

Kitabýn yakýn zamanda okuyucuyla buluþacaðý da bildirildi.

  • MHP Genel Baþkaný Devlet Bahçeli
  • Devlet Bahçeli Bir Ülküye Adanmýþ Ömrün Anlatýlmamýþ Hikayesi