Down Sendromlu Futsal Milli Takýmý, Milli Eðitim Bakaný Tekin'i ziyaret etti
ABONE OL

Bakanlýktan yapýlan açýklamaya göre Tekin, Öðretmenler Odasý Toplantý Salonu'nda gerçekleþen kabulde, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Baþkaný Birol Aydýn ve beraberindeki sporcularla görüþerek, baþarýlarýndan dolayý Down Sendromlu Futsal Milli Takýmý oyuncularýný tebrik etti.

Sporcularla sohbet eden Tekin, Türkiye'nin, sporun birçok dalýnda büyük baþarýlar kaydettiðini belirterek, þunlarý kaydetti:

"Avrupa þampiyonluðu gibi büyük bir baþarýya imza atan özel çocuklarýmýzý, baþarýlarýndan dolayý kutluyorum. Bu özel çocuklarýmýz, uluslararasý bir organizasyonda milli marþýmýzý okutup bayraðýmýzý dalgalandýrdýlar. Biz de onlarýn daha büyük baþarýlar elde etmelerini saðlamak için her türlü imkanýmýzý seferber edeceðiz. Bu gururu bize yaþattýklarý için Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu yöneticilerine, teknik heyete, gençlerimize ve emeði geçen herkese teþekkür ediyorum. Allah yollarýný, bahtlarýný açýk etsin."

MEB Özel Eðitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüðüne baðlý kurumlarda eðitim alan Down Sendromlu Futsal Milli Takýmý oyuncularý da elde ettikleri baþarýlarý anlatarak bundan sonraki hedeflerinin dünya þampiyonluðu olduðunu kaydettiler.

Kabulde MEB Özel Eðitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mustafa Otrar da hazýr bulundu.

  • Milli Eðitim Bakaný Yusuf Tekin
  • Bakan Tekin
  • Down Sendromlu Futsal Milli Takýmý