MHP Lideri Bahçeli: Düşmanları hainleri güldürmeyiz
ABONE OL

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin tükenişini projelendirip, bunun için faaliyet içinde olanlara göz açtırmamanın tarihi bir yükümlülük olduğunu söyledi. MHP’nin bu yükümlülüğü yerine getirdiğini ifade eden Bahçeli, “Düşmanları güldürmeyeceğiz, hainleri sevindirmeyeceğiz. Hedeflerimizden vazgeçmeyeceğiz” ifadesini kullandı. 

İZİN VERMEYİZ

Bahçeli, terörizmle mücadelenin çok boyutlu bir şekilde icra edildiğini, Türkiye’nin, milli bekasını korumak için bütün milli güç unsurlarını seferber ettiğini bildirdi.  Fırat Kalkanı Harekatı’nın El Bab’ta yoğunlaştığını anımsatan Bahçeli, “Fırat Kalkanı Harekatı’yla terörizmin belini kırmak Türkiye için altın fırsattır. Bu fırsatı tepmemiz akıl ve mantık işi değildir. Güney sınırlarımız boyunca çizilmek istenen ihanet ve melanet haritalara izin verilmemeli” ifadesini kullandı.

BU NE AYMAZLIK BU NE ŞUURSUZLUK?

AP’nin Türkiye ile müzakereleri durdurma kararının, tehdit ve korkutma teşebbüsü olduğunu belirten Bahçeli, şu görüşlere yer verdi:  “Avrupa Parlamentosu madem idam cezasını istemiyor. O zaman yarından tezi yok, AKP idam cezasıyla ilgili kanun teklifini TBMM’ye taşımalıdır. El mi yaman bey mi yaman muhataplarına gösterelim. Avrupa Parlamentosu OHAL’i eleştirirken hiç utanmıyor. Merak ediyoruz, aynı dozdaki eleştiriyi Fransa’ya yapmak söz konusu parlamentonun aklından geçmiş midir Bu ne aymazlık, bu ne şuursuzluktur?”