''Erken seçim isteyecek'' dedi! Olasý tarihi canlý yayýnda söyledi | Mehmet Acet'ten çok konuþulacak iddia
ABONE OL
24 TV ekranlarýn yayýnlanan 'Temsil Heyeti' programýnda Haber 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, CHP içerisindeki koltuk savaþlarýnýn yaný sýra erken seçim beklentilerine iliþkin dikkat çeken açýklamalarda bulundu.

"EKREM ÝMAMOÐLU'NUN BÝRAZ BOZUK OLDUÐUNU DÜÞÜNÜYORUM"

Yerel seçim sonuçlarýnýn ardýndan Özgür Özel'in koltuðunu saðlamlaþtýrmasý için kendisine bir alan açýldýðýný belirten Mehmet Acet, "Ekrem Ýmamoðlu'nun biraz bozuk olduðunu düþünüyorum. Çünkü ilk mesajlarýnda ülkeyi hýzlý bir þekilde erken seçim atmosferine sokarak hýzlandýrýlmýþ bir takvimle Cumhurbaþkanlýðý seçimlerinin yapýlmasýný ve kendisinin de muhalefetin Cumhurbaþkaný adayý olarak o yarýþta boy gösterme þeklinde bir düþüncesi vardý. Ýlk açýklamalarýnda buna dair sinyaller de vermiþti." ifadelerini kullandý.

"ÖZGÜR ÖZEL KOLTUÐA ÝYÝCE YERLEÞME SÜRECÝNÝ ATLAMAK ÝSTEMÝYOR"

Özgür Özel'in "Erken seçim istemeyeceðim' sözlerini hatýrlatan Acet, "Ama bununda bir siyasal anlamý olduðunu düþünüyorum. Bunun anlamý da erkenden bir seçim isteyerek koltuða iyice yerleþme sürecini atlamak istemiyor. Bununla birlikte Özgür Özel'in erken seçim çaðrýsýnýn çok gecikmeyeceðini düþünüyorum." þeklinde konuþtu.

"ÖZEL EKONOMÝ DÜZELMEDEN ERKEN SEÇÝM ÇAÐRISINA YÖNELECEK"

Uygulanan ekonomi programýnýn meyvelerini verdiðini dile getiren Mehmet Acet, "Ekonomide düzelmenin iktidara yarayacaðý düþüncesi ile ekonomi düzelmeden ve vatandaþ bunu hissetmeden Özgür Özel'in erken seçim çaðrýsýna yöneleceðini düþünüyorum. Þu an istememesinin nedeni parti içerisindeki kendi alanýný geniþletiyor olmasý." ifadelerini kullandý.

SARAÇHANE MEDYASI ÖZGÜR ÖZEL'ÝN TARAFINA MI GEÇTÝ?

Acet, Saraçhane medyasý olarak bilinen CHP yandaþý medya kuruluþlarýnýn yerel seçim döneminde Ýmamoðlu yanlýsý bir politika yürüttüðünü daha sonra ise Özel'in son dönemde parlamasýnýn ardýndan taraf deðiþtireceðini beklediðini belirtti.