Hakkını helal et Başbakanım!
ABONE OL

Adanalı vatandaş Ahmet Arıç (36) Adana Tren Garı önünde pankart ve Türk bayrağı açarak daha önce oy vermediği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek verip, helallik istedi.

Adanalı Ahmet Arıç (36) ilginç bir eylem yaptı. Arkadaşlarıyla birlikte Adana Tren Garı önüne gelen Arıç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek için pankart ve Türk bayrağı açtı.

İstasyondan gelen vatandaşların meraklı bakışları arasında Arıç üzerinde, "Sayın Başbakanım, milliyetçilik, cumhuriyetçilik, muhafazakarlık sizde, bundan sonra ölünceye kadar oyum size. Geçen seçimde size oy vermediğim için hakkınızı helal edin, vatandaş Ahmet" pankartı açtı.

Arıç bir başka pankartta ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik, "Sayın Kılıçdaroğlu, Gezici oldunuz, Sisi'ci oldunuz, Maliki'ci oldunuz, Esad'cı oldunuz, İsrail'li oldunuz, ABD'li oldunuz, ama bu ülkeye Başbakan olamazsınız. Vatandaş Ahmet" yazılı pankartı açtı.

Ahmet Arıç, yaptığı açıklamada ise son günlerde ortaya çıkan olayların CHP Genel Başkanı Kemel Kılıçdaroğlu'nun İsrail'in, ABD'nin adamı olduğunu gösterdiğini ifade ederek, "Ben daha önce Başbakan'a oy vermedim, ancak son olay olaylardan sonra gerçek milliyetçi, cumhuriyetçi ve muhafazakarın başbakan olduğu ortaya çıktığı için ona oy vereceğim. Bu zamana kadar ona oy vermediğim için de hakkını helal etsin. Ankara'ya gidip elini öpüp helallik isteyeceğim" dedi.

Arıç daha sonra arkadaşlarıyla birlikte Adana Tren Garı önünden ayrıldı.