Hamza Dað: Doðal gazý þehir merkezine yakýn beldelerde yüzde 100'e ulaþtýracaðýz
ABONE OL

Hamza Dað, ilçedeki bir düðün salonunda düzenlenen etkinlikte, Aliaða Belediye Baþkaný Serkan Acar'ýn ilçede hükümetin de verdiði destekle önemli projelere imza attýðýný kaydetti.

Aliaða'da 31 Mart'ta kazananýn eser ve hizmet belediyeciliði olacaðýna inandýðýný anlatan Dað, þöyle devam etti:

"10 yýldýr Ýzmir'de bir tane battýçýktý yapýldý. Ýkinci battýçýktý, mart ayýnda bitiyor. Biteni Aliaða Belediyesi yaptý. Mart ayýnda bitecek olaný ise Menemen Belediyesi yapacak. Biri MHP belediyesi diðeri ise AK Parti belediyesi. Ýzmir'de bir þeylerin nasýl yapýlacaðýný Cumhur Ýttifaký olarak göstermiþ durumdayýz. Ýþ ve eser burada. Bunlar fragman. Biz hep birlikte gerçek filmi 1 Nisan'da yaþayarak göreceðiz."

Ýzmir'de hayata geçirmek istediði projelerin tanýtým toplantýsýnýn gördüðü ilgiden duyduðu memnuniyeti dile getiren Dað, projeleri hayata geçirmek için gece gündüz çalýþacaklarýný söyledi.

Ýzmir'in yüzde 69'unun doðal gazla buluþtuðunu hatýrlatan Dað, "Ýnþallah bunu bu dönem sonunu beklemeden, bir kere mahallelerde ve þehir merkezine yakýn beldelerde yüzde 100'e ulaþtýracaðýz. Mahallesinde ve sokaðýna doðal gaz gelen ancak ekonomik durumu sebebiyle doðal gazýný evine baðlatamamýþ hemþehrimiz varsa onun baðlatma ücretini de büyükþehir belediyesi olarak biz karþýlayacaðýz." dedi.

- "HAMZA DAÐ, ÝZMÝR'ÝN DERTLERÝNÝ ÇÖZECEK ADAMDIR"

Aliaða Belediye Baþkaný ve MHP Aliaða Belediye Baþkan adayý Serkan Acar ise Ýzmir'in sorunlarýnýn her geçen gün büyüdüðünü ifade etti.

Sorunlarý çözmesi ve Ýzmir'i geleceðe hazýrlamasý için Cumhur Ýttifaký'nýn Hamza Dað'ý, büyükþehir belediye baþkan adayý olarak gösterdiðini belirten Acar, "Hepiniz tanýyorsunuz. Laf olsun diye deðil tanýdýðým için söylüyorum; Hamza Dað, Ýzmir'in dertlerini çözecek adamdýr, adam gibi adamdýr. Ýzmir'in yýllardýr hasret kaldýðý þehremini olacaktýr." ifadelerini kullandý.

AK Parti Ýzmir Ýl Baþkan Yardýmcýsý Tansu Kaya da yaptýðý konuþmada, Dað ve Acar için vatandaþlardan destek istedi.