Hamza Dað'dan Özgür Özel'e cevap: Seçim yaklaþtýkça sevgisi artacak!
ABONE OL

Ýzmir'de, bir dizi programlarý kapsamýnda dün Ege Ýhracatçýlar Birlikleri'ndeki toplantýnýn ardýndan, CHP Genel Baþkaný Özgür Özel'in CHP'nin Ýzmir oylarý için panik olduðu yönündeki açýklamalarýna Cumhur Ýttifaký Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý Hamza Dað'dan cevap geldi.

"BAYRAM HAVASINDA SEÇÝM ÇALIÞMASI YÜRÜTECEÐÝZ"

Yerel seçimler öncesi çalýþmalarý kapsamýnda Torbalý ilçesi Ayrancýlar Mahallesi'nde esnafý ziyaret eden Dað, burada Özgür Özel'e verdiði cevapta þunlarý söyledi: "Öncelikle dün Mithatpaþa Caddesi'nde Özel ve heyetiyle bir karþýlaþmamýz oldu. Mithatpaþa Caddesi'nin oy tercihinin çoðunluðunun ne olduðunu üç aþaðý beþ yukarý Ýzmir'i bilenler bilir. Ama Mithatpaþa Caddesi'nde þükürler olsun milletvekilimiz Mehmet Ali Çelebi ve Konak Belediye Baþkan Adayýmýz Ceyda Bölünmez Çankýrý'yla bizzat oradaki esnafýmýza dokunarak, oradaki esnafýmýzla hasbihal ederek ve oradaki oturan hemþehrilerimizle sohbet ederek seçim çalýþmamýzý yaparken onlarýn otobüs üzerinden selamlayarak geçtiðine þahit olduk. Onlar en sallayýnca biz de kendilerine Ýzmir'deki demokrasi havasýný sonuna kadar yaþatmak için bir bayram havasýnda seçim çalýþmasý yürüteceðiz diye, güzel de bir enstantane görüntü de oluþtu."

"BÝZÝ SEVMEYE DEVAM EDECEK"

Özel'in Ýzmir'e geldiði zaman mutlaka kendisiyle ilgili bazý açýklamalarda bulunduðunu belirten Dað, "Öncelikle þunu söyleyeyim, Çiðli'deki gençlik kollarýnýn yapmýþ olduðu ve sonraki süreçte benim sonradan haberim oldu. Herhangi bir haberim öncelikle olmamýþtý. Biz de gençlik kollarýndan geliyoruz. Böyle esprili þeyler bu süreçlerde olur. Bizim için çok da tam bir espriliyle bakacaðýmýz, gülüp geçeceðimiz iþler. Özel 82. dakikada PlayStation oynarken siyasete atýldýðý için bu iþlerden çok fazla anlamaz açýkçasý. Onun için de biz bunu Ýzmir demokrasi kültüründe içimize eritmeyi gayet iyi bir þekilde biliriz. Tabii baktýðýmda seçim yaklaþtýkça Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baþkaný'nýn bana olan sevgisini artmaya baþladýðýný görüyorum. Dünkü basýn toplantýsýnda 10 defa Hamza Dað ismini telaffuz etmiþ. Seçim yaklaþtýkça sevgisi, muhabbeti, paniði artacak. Cumhuriyet Halk Partisi'nin en kýsa süreli genel baþkaný olma hüviyetini yaþayacaðý korkusu ve inþallah Ýzmirlilerin tercihinin de bunda çok büyük etkin olacaðýnýn endiþesi, onun bana olan sevgisini arttýrdýðýnýn farkýndayým. Bizi sevmeye devam edecek" diye konuþtu.