Ýsrail-Ýran gerilimi için canlý yayýnda çarpýcý iddia! Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn Irak ziyaretini iþaret etti
ABONE OL

Ýsrail, Ýran'ýn Suriye'deki konsolosluk binasýný vurmuþtu. Ýran ise cevap niteliðinde geçtiðimiz günlerde ilk kez doðrudan kendi topraklarýndan Ýsrail'e yönelik drone saldýrýsý gerçekleþtirdi. Her geçen gün yeni bir boyut kazanan Ýsrail-Ýran geriliminin nasýl yol kat edeceði merak ediliyor...

Gazeteci Murat Çiçek moderatörlüðünde 24 TV'de canlý yayýnlanan "Açýk Görüþ" programýna konuk olan Gazeteci-Yazar Ahmet Tezcan, Ýran-Ýsrail gerilimi üzerine çarpýcý iddialarda bulundu.

Gazeteci-Yazar Ahmet Tezcan, "Daha önce Ýran Cumhurbaþkaný, Türkiye'ye bir ziyarette bulunacaktý. Ýsrail, Ýran'a bir saldýrý gerçekleþtirdi ve bu neticede görüþme iptal edildi." sözleriyle Erdoðan'ýn önümüzdeki günlerde Irak'a gerçekleþtireceðini duyurduðu ziyarete dikkat çekti.

CUMHURBAÞKANI ERDOÐAN'IN IRAK ZÝYARETÝNÝ ÝÞARET ETTÝ

Ýsrail'in Ýran'a cevap niteliðinde düzenleyeceði saldýrý için Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn Irak ziyaretini iþaret eden Tezcan, "Ýsrail'in Ýran'a cevap niteliðinde yapacaðý saldýrý Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn ziyaret zamanýna yakýn bir tarihte olmasý mümkün mü? Ya da doðrudan bir saldýrý deðil de Cumhurbaþkanýmýzýn Irak ziyaretini engelleyecek bir saldýrý olabilir mi?" dedi.

Canlý yayýnda yýllar sonra açýkladý: Ýranlý yetkililer bizimle birlikte namaza durmadý!

  • Ýran-Ýsrail gerilimi
  • Suriye saldýrýsý
  • Ahmet Tezcan
  • Irak ziyareti
  • 24 tv
  • cumhurbaþkaný erdoðan