Ýþte MHP'nin yeni kadrosu
ABONE OL

MHP Genel Baþkaný Devlet Bahçeli, 75 üyeli MYK'ya 43 yeni isim aldý. MYK'ya yeni giren 43 kiþinin arasýnda 8 milletvekili var. Bunlar Vahit Kayrýcý, Levent Uysal, Prof. Dr. Ýlyas Topsakal, Ekrem Gökay Yüksel, Muhammed Levent Bülbül, Konur Alp Koçak, Yücel Bulut ve Fevzi Zýrhlýoðlu.

YENÝ 4 KADIN ÜYE

Yeni Þafak'ýn haberine göre, MHP'de önceki dönem milletvekilliði yapmýþ 4 isim de MYK'da yer aldý. TBMM eski Ýdari Amiri Erkan Haberal, akademisyen Zuhal Topçu ve iþ insaný Hasan Kalyoncu yer aldý. Bartýn eski Belediye Baþkaný Cemal Akýn da kendisine MYK'da buldu. Yeni isimler arasýnda akademisyenler dikkat çekti. Prof. Dr. Muhammet Hanifi Macit, Doç. Dr. Esma Özdaþlý, Doç. Dr. Özer Karakayacý kadroda yer aldý. Yeni MYK üyeleri arasýnda 4 kadýn üye de var. Bunlar Zuhal Topçu, iþ insaný Emine Güven Öztürk, Esma Özdaþlý ve eski Konya Selçuklu Ýlçe Baþkaný Güzide Çýpan.

Esma Özdaþlý, Zuhal Topçu, Ýlyas Topsakal.

YÖNETÝMDE EN GENÇ

Ülkü Ocaklarý'ndan üst düzey yöneticiler de MYK'da kendisine yer buldu. Genel Baþkan Yardýmcýsý Avukat Abdulaziz Sekban ve Timur Þerif Þaþmaz yer aldý. Listedeki en genç isim ise 1994 doðumlu MHP Ankara il eski yöneticisi Utkucan Yýldýrým oldu. Listede Vanlý iþ insaný Necdet Öztürkçü, Mimar Hayri Bulut da yer alýrken en dikkat çeken isimlerden biri Devlet Bahçeli'nin antika araba koleksiyonundan araç hediye ettiði iþ insaný Mahmut Cüneyt Göz oldu.