Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkan adayý Dað: Cumhur Ýttifaký, ülkenin bekasý noktasýnda birlik ve beraberliðini her zaman gösterecektir
ABONE OL

AK Parti Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkan adayý Hamza Dað, MHP Ýzmir Ýl Baþkanlýðýný ziyaret etti.

Dað, ziyarette, kendisi için Ýzmir Adnan Menderes Havalimaný'nda yapýlan karþýlama törenine katýlan Cumhur Ýttifaký ortaklarýna teþekkür etti.

Cumhur Ýttifaký'nýn 15 Temmuz'da meydanlarda kurulduðunu ifade eden Dað, "Cumhur Ýttifaký, bu geçen süre zarfýnda þunu çok net bir þekilde göstermiþtir ki bu ülkenin devamý, bekasý noktasýnda birlik ve beraberliðini her zaman gösterecektir. Cumhurbaþkanýmýz Recep Tayyip Erdoðan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baþkaný Devlet Bahçeli, bu süreci uyumlu þekilde devam ettiriyorlar." diye konuþtu.

Hamza Dað, Cumhur Ýttifaký olarak gerek seçim çalýþmalarýný gerekse diðer konularý istiþare içinde sürdüreceklerini vurguladý.

Ýzmir'in sorunlarýný iyi bildiðini belirten Dað, þunlarý kaydetti:

"Bu þehirde 4 dönem milletvekilliði yapmak bize nasip oldu. Bu süre zarfýnda Ýzmir'in her yerindeki meselelerine hakim olduk. Merkezi iktidarda çözülmesi gerekenleri çözmeye gayret gösterdik. Þimdi de artýk belediyeyle, yerelle buluþturarak bu meseleleri çözme noktasýnda irademizi ortaya koyacaðýz. Ýnþallah bunu hem büyükþehir belediye baþkaný olarak hem de 30 ilçede inþallah kazanacaðýmýz belediyelerle ve diðer 30 ilçenin tamamýyla inþallah hayata geçireceðiz. Hem çok heyecanlý, keyif alacaðýmýz yaklaþýk 2,5 aylýk bir kampanya dönemi geçireceðiz. Ondan sonra da 4,5 milyon hemþerimizle 5 yýllýk bir belediye baþkanlýðý döneminde de Ýzmir'in sokaklarýnda her yeri gezeceðiz."

"KAPI KAPI DOLAÞIP, HERKESTEN OY ÝSTEYECEÐÝZ"

MHP Ýzmir Ýl Baþkaný Veysel Þahin de Dað'a baþarýlar diledi.

Dað'ýn kazanmasý için çalýþacaklarýný söyleyen Þahin, "Ayýrmadan, ayrýþtýrmadan, Ýzmir için canla baþla, teþkilatýmýzla birlikte çalýþmaya hazýrýz. Kapý kapý dolaþýp, herkesten oy isteyeceðiz." dedi.

AK Parti Ýzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoðlu da yerel seçimlere Cumhur Ýttifaký ile omuz omuza girdiklerini dile getirdi.

Ýzmir'in Türkiye'nin en özel þehirlerinden biri olduðunu kaydeden Kasapoðlu, "Birbirinden kýymetli adaylarýmýzla Ýzmir'in çýtasýný ve markasýný güçlendirmek üzere birlikte çalýþacaðýz. Canla baþla çalýþacaðýz. Engeller, sýkýntýlar olsa da aldýrmadan, yorulmadan, durmadan, usanmadan çalýþacaðýz. Ýnþallah Cumhur Ýttifaký olarak hep birlikte bu ipi en önde göðüsleyeceðiz." ifadelerini kullandý.

AK Parti Ýzmir Ýl Baþkaný Bilal Saygýlý da Cumhur Ýttifaký'nýn, memleketin ve milletin baðrýndan çýktýðýný belirtti.