Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý Dað: Ýzmir'i daha yaþanabilir bir þehir haline getireceðiz
ABONE OL

AK Parti Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý Hamza Dað, sadece büyükþehir belediye baþkanlýðýna deðil, Ýzmir'in þehr-i emini olmaya talip olduðunu, þehrin insanlarýnýn her anýnda yanlarýnda olacaðýný söyledi.

Seçim çalýþmalarý kapsamýnda Dikili ilçesinde esnafý ziyaret eden Dað, daha sonra bir restoranda muhtarlar, sivil toplum kuruluþu temsilcileri ve partililerle bir araya geldi.

Dað, milletvekilliði boyunca vatandaþlarla, sivil toplum kuruluþlarýyla iç içe olduðunu belirterek, kurulan bu bað sayesinde Ýzmir'i daha yaþanabilir, adil, ferah bir þehir haline getireceklerini söyledi.

Sorun çözmede dolaylý iletiþimi kabul eden birisi olmadýðýný vurgulayan Dað, þunlarý kaydetti:

"Doðrudan iletiþimi sonuna kadar uygulayan birisiyim. Bundan sonra da doðrudan iletiþim uygulayacaðýz. Bu kardeþiniz sadece büyükþehir belediye baþkanlýðýna talip deðil, 1 Nisan'dan sonra Ýzmir'in þehr-i emini olmaya taliptir. Þehr-i emin olmak þehrin insanlarýnýn her anýnda yanýnda olmayý gerektirir. Köyünüzde, mahallenizde bir derdi, sýkýntýsý olan varsa Dikili'de Sema Akýncý Haným'a, Ýzmir Büyükþehirde Hamza Dað'a ulaþacaksýnýz. Hamza Dað, zaten bu sokaklarda olacak, sizin attýðýnýz her mesajýn, taleplerinizin sonuna kadar takipçisi olacak."

Dað seçilmesi halinde toplu taþýmada 90 dakika uygulamasýný hayata geçireceklerini ifade ederek, "Bir toplu ulaþým aracýnda kartýnýzý bastýðýnýzda ücret neyse o kesilecek ve 90 dakika boyunca herhangi bir þekilde baþkaca bir ücret ödeme durumu söz konusu olmayacak. Bu uygulama daha önce Ýzmir Büyükþehirde var olan bir uygulamaydý. Mevcut yönetim burada 120 dakika gibi bir süre çýkartýp ikinci, üçüncü biniþlerde de ekstra bir ücret noktasýna gitmiþti. Þimdi biz 90 dakika uygulamasýný daha yeni bir þekilde hayata geçireceðiz." diye konuþtu.

Dað, Ýzmir'e dair projelerini 13 Þubat'ta paylaþacaklarýný sözlerine ekledi.

Dað'a programýnda MHP Dikili Belediye Baþkan adayý Sema Akýncý da eþlik etti.