Kılıçdaroğlu'nun meclis toplantısında açıkladığı belgeler sahte çıktı
ABONE OL
Cumhurbaşkanı'nIn yurt dışında hesapları olduğunu iddia eden Kılıçdaroğlu, kendisine servis edilen belgeleri gösterdi. AK Parti, sahte dedi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suçlamalarda bulundu.
 
İDDİASINI KANITLAYAMADI
 
Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt dışında hesapları olduğunu iddia eden CHP Lideri, sözlerini kanıtlayamadı.
 
BELGELER SAHTE
 
Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, belgelerin sahte olduğunu söyledi.
 
A Haber'e konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "CHP bir ana muhalefet partisi gibi değil adeta ABD'nin sesi radyosu gibi, FETÖ'nün sesi radyosu gibi hareket ediyor. Biliyorsunuz Bilal Erdoğan'ın bir kebapçıda çekilen fotoğrafı DEAŞ liderleriyle çekilen bir fotoğrafmış gibi servis etmişlerdi. Geçen hafta kendi partisinin açıklarını kapatmak için bir iddia ortaya attı. Az önce izledik Kılıçdaroğlu'nu. Ticari işlemeden kaynaklanan bir meseleyi gündeme taşıyarak güya Cumhurbaşkanımızı sıkıntıya sokmaya çalışıyor. Oysa avukatlarla da konuştum aldığımız bilgiler gösteriyor ki bütün iddiaları yalan, yersiz. Türkiye'ye döviz getiren, ticaretten kaynaklı sonuç olarak kar eden firmanın Türkiye'ye gelen parasını bırakın, dışarıya gitmiş gibi göstererek ne olduğunu bilmediğimiz bir takım kağıtlar elinde sallamaya başladı. Altını çiziyorum iddia ettiği gibi Türkiye'den dışarıya giden milyonlarca dolar para değil aksine Türkiye'ye gelen döviz, kazanılan para ve resmi olarak yapılan bir ticaretten bahsediliyor" diye konuştu. 
 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: İSPATLARSA İSTİFA EDERİM
 
Haftasonu yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu'nun iddialarına da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu için "İddialarını ispatlarsa bu makamda bir dakika durmam, siyaseti de bırakırım" demişti.
 
İşte Erdoğan'ın o konuşması;
 
"Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında düzenlenen etkinlikte konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun skandal açıklamalarına sert tepki gösterirken kendisi ve ailesinin yurt dışına para gönderdiği hakkındaki iddialara da sert yanıt verdi ve "Bay Kemal iddiasını ispatlarsa bu makamda bir dakika durmam ve siyaseti de bırakırım. İspatlayamazsa o da bırakacak mı" dedi.