Baþkan Erdoðan liderliðindeki zirve sona erdi: Teröristan kurulmasýna asla müsaade edilmeyecek
ABONE OL

Baþkan Erdoðan, BRICS Zirvesi'ne katýlmak üzere gittiði Rusya'ya baðlý Tataristan Cumhuriyeti'nin baþkenti Kazan'dan Ýstanbul'a dönerek güvenlik toplantýsý düzenledi.

Baþkan Erdoðan baþkanlýðýnda düzenlenen güvenlik toplantýsýnda, TUSAÞ'a yönelik terör saldýrýsý ile terörle mücadeleye iliþkin atýlan ve atýlacak adýmlar ele alýndý.

Toplantýda, terörle mücadelenin ve terörsüz bir Türkiye için cansiparane çalýþmalarýn süreceði ve sýnýr ötesinde bir "teröristan" kurulmasýna asla müsaade edilmeyeceði belirtildi.

Atatürk Havalimaný Devlet Konukevi'ndeki toplantýya Dýþiþleri Bakaný Hakan Fidan, Milli Savunma Bakaný Yaþar Güler, Ýçiþleri Bakaný Ali Yerlikaya, Genelkurmay Baþkaný Orgeneral Metin Gürak, MÝT Baþkaný Ýbrahim Kalýn, Cumhurbaþkanlýðý Ýletiþim Baþkaný Fahrettin Altun, Cumhurbaþkanlýðý Savunma Sanayii (SSB) Baþkaný Haluk Görgün, Cumhurbaþkaný Dýþ Politika ve Güvenlik Baþdanýþmaný Akif Çaðatay Kýlýç ile AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katýldý.

Toplantýda, Türk Havacýlýk ve Uzay Sanayii Anonim Þirketinin (TUSAÞ) Ankara'nýn Kahramankazan ilçesindeki yerleþkesine yönelik terör saldýrýsý ve terörle mücadele konularýnýn ele alýndýðý bildirildi.

Cumhurbaþkaný Erdoðan'dan TUSAÞ þehitlerinin ailelerine baþsaðlýðý mesajý

Cumhurbaþkaný Erdoðan: Bu saldýrý Türkiye'nin kararlýlýðýný perçinledi

Cumhurbaþkaný Erdoðan BRICS Zirvesi'nde