Ömer Çelik: Milletimize ve devletimize saldýran FETÖ ile her zeminde mücadele etmeye devam edeceðiz
ABONE OL

Çelik, sosyal medya hesabýndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayýsýyla paylaþýmda bulundu.

Devleti ele geçirmeye, ülkeyi iþgal etmeye, milli iradeyi gasbetmeye çalýþan terör örgütüne karþý Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan liderliðinde verilen mücadelenin ve direniþin yýldönümü olduðunu anýmsatan Çelik, þehitleri rahmetle anarak gazilere þükranlarýný sundu.

Fetullahçý Terör Örgütü'nün (FETÖ) dünyanýn en karanlýk terör örgütlerinden, asker üniformasý giymiþ teröristler eliyle ülkenin tüm deðerlerine saldýrdýðýný belirten Ömer Çelik, þunlarý kaydetti:

"Ülkemizin tüm deðerlerine karþý düþmanlýðýn her türlüsü bu teröristler tarafýndan sergilendi. Cumhurbaþkanýmýzýn ölümü göze alan liderliði ile devletimizin vatansever mensuplarý ve milletimizin kahraman evlatlarý tam bir adanmýþlýkla bu terör örgütünü durdurdu. Ve büyük milletimiz tüm dünyaya bir kere daha milli iradeye sahip çýkma konusunda nasýl cesur ve kararlý olduðunu gösterdi.

Milletimiz bir kere daha 'egemenlik kayýtsýz þartsýz milletindir' ilkesinin ülkemizin sarsýlmaz temeli olduðunu ilan etti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, ülkemizi ve deðerlerini koruma konusunda bedeli ne olursa olsun kararlý olduðumuzun mührüdür. Milletimize ve devletimize saldýran FETÖ ile her zeminde mücadele etmeye devam edeceðiz. Türkiye yolundan döndürülemez. Millet yenilmez."