''Cumhur Ýttifaký'nda çatlak'' iddiasýna tepki! MHP Lideri Bahçeli: Hayal kýrýklýðýna uðramaya mahkumlar
ABONE OL

MHP Genel Baþkaný Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabýndan yaptýðý açýklamada, Cumhur Ýttifaký'nýn, Türk tarihinin varoluþ refleksi, Türk milletinin varlýk ve birlik remzi olduðunu belirtti.

"Küresel ekonomi-politik sistemin yeni baþtan inþa edildiði, önümüzdeki bir yýllýk süre zarfýnda iç kargaþa çýkma riski en yüksek ülke olarak Türkiye'nin haksýz ve hayasýzca gösterildiði bir dönemde Cumhur Ýttifaký milli güvence, milletin öz güvenidir" deðerlendirmesinde bulunan Bahçeli, þöyle devam etti:

"Ýstiklal ve istikbal haklarýmýzýn muhafýz ve müdafaa onurunun mihver gücü cumhur ile Cumhuriyet'i kucaklaþtýran akýl ve ahlak temelli, ittifakýmýzdýr. Türkiye'miz üzerinde karanlýk senaryolar yazan, nevzuhur kaos denklemleri kuran, tarih sahnesinde pasif ve müdahale edilebilir bir ülke olmasýnýn planýný hazýrlayanlar, bugünlerde dedikodu çarkýný hýzla çevirmeye, fitne cephesini artan ölçekte tahkim ve takviye etmeye baþlamýþlardýr. Bu mahsurlu tablonun gözümüzden kaçtýðýný düþünenler hiç kuþkusuz derin bir gaflet ve melanet girdabýnda sürüklenen çürüklerdir.

17-25 Aralýk emniyet ve yargý darbe süreci, 15 Temmuz FETÖ ihanetinin kuluçka evresidir. 15 Temmuz iþgal teþebbüsünün çatýsý 17-25 Aralýk süreciyle örülmüþtür. Bu nedenle FETÖ'nün ne 15 Temmuz silahlý kalkýþmasýný ne de 17-25 Aralýk kumpasýný hatýrýmýzdan ve gündemimizden çýkarmak mümkün deðildir. Ayrýca doðru da deðildir."

Cumhur Ýttifaký'nýn tertemiz mücadelesine leke sürmek için beþinci kol faaliyeti üstlenen mihraklarýn boþa kürek çekmeleri bir yana, heveslerinin ve hedeflerinin ihanetle çerçevelenmiþ kursaklarýnda kalmasýnýn mutlak ve mukadder bir akýbet olduðunu belirten Bahçeli, açýklamasýnýn devamýnda þu ifadeleri kullandý:

"Þunu da özellikle ve tekraren hatýrlatmalýyým ki, küresel internet platformlarýnýn, sosyal medya mecralarýnýn, organize çýkar gruplarýnýn, bazý gazete ve televizyonlarýn (özellikle Halk TV) Cumhur Ýttifaký'nda çatlak varmýþ gibi yaygara koparmalarý hüsran içinde hayal kýrýklýðýna uðramaya mahkumdur. Elbette bu odaklarla günü geldiðinde hesaplaþmak kaçýnýlmazdýr. Cumhur Ýttifaký Türk ve Türkiye Yüzyýlý'nýn müjdesi, gelecek nesillerin haysiyet ve heyecan mükafatý olarak kutlu yürüyüþünü sürdürecektir."