Özgür Özel'den Ekrem Ýmamoðlu'na dolaylý mesaj: Siyasetten uzak durun
ABONE OL

CHP Genel Baþkaný Özgür Özel, partisinin hafta sonu Ankara'da yapýlan iki günlük yerel yönetim çalýþtayýnda, belediye baþkanlarýna genel siyasetten uzak durun uyarýsýnda bulunarak, hizmete odaklamalarýný, siyasi tartýþmalarý il ve ilçe baþkanlarýna býrakmalarýnýn gerektiðini söyledi.

ASIL MUHATAP KÝM?

CHP'de parti içi muhalefeti susturmak için genelge çýkaran ve milletvekillerini sert bir üslupla uyaran Özel'in, genel siyaset uyarýsýnýn, CHP'nin önceki Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu döneminde seçilen ve 31 Mart'ta yeniden aday gösterilen büyükþehir belediye baþkanlarýna dönük olduðu öðrenildi.

KARALAR, BÖCEK VE ÇERÇÝOÐLU DA HEDEFTE

Yeni Þafak'ýn haberine göre, partili kaynaklarý Adana Büyükþehir Belediye Baþkaný Zeydan Karalar, Antalya Büyükþehir Belediye Baþkaný Muhittin Böcek, Aydýn Büyükþehir Belediye Baþkaný Özlem Çerçioðlu, Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer'in Özel'in sözlerinin asýl muhatabý olduðunu belirtti. Örtülü uyarýnýn parti içinde genel baþkan gibi hareket eden Ýstanbul Büyükþehir Belediye Baþkaný Ekrem Ýmamoðlu'na da mesaj niteliðini taþýdýðý belirtiliyor.