Özgür Özel'in akla ziyan atama inkarýna AK Parti'den tepki: Vatandaþý kandýrmaya çalýþýyor
ABONE OL

AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý, Tanýtým ve Medya Baþkaný Hamza Dað, CHP Genel Baþkaný Özgür Özel'in EKOL TV yayýnýnda CHP'li belediyelerle ilgili yaptýðý, "akraba atamalarý" açýklamasýna tepki gösterdi.

CHP'deki akraba atamalarý ile ilgili konuþan Özel, "Bir tane böyle atama yok. Ben CHP Genel Baþkaný olarak bu konuda çok kararlý olduðumu söyledim. Yönetim anlayýþýmýz da bu konuda ayný bu þekilde." ifadelerini kullandý.

Hamza Dað ise X hesabýndan Özel'in o sözlerinin yer aldýðý bir videoyu paylaþarak, "CHP'li belediyeler eþ dost akraba atamalarýnýn merkezi haline gelmiþ durumda." dedi.

Hamza Dað

CHP'li belediyelere atanan akrabalarýn neredeyse tamamýnýn göreve devam ettiðine iþaret eden Dað, "CHP'li belediye baþkanlarý Sn. Özgür Özel'i, Özgür Özel de vatandaþý kandýrmaya çalýþýyor." açýklamasýnda bulundu.

Dað, þunlarý paylaþtý;

"Hatýrlarsanýz Sn. @eczozgurozel belediyelerindeki usülsüzlüklerinden kiþisel PR yapmak amacýyla üst perdeden akraba atamalarýna karþý olduðunu belirten konuþmalar yapmýþtý.

Sn. Genel Baþkan bu konuda çok kararlý olduðunu söyledikten sonra dahi CHP'li belediyelerde eþ dost akraba atamalarý devam etti.

Geçen sürede kendisini ciddiye alan olmadý. CHP'li belediyeler eþ dost akraba atamalarýnýn merkezi haline gelmiþ durumda.

Þu an neredeyse tamamý göreve devam ediyor. CHP'li belediye baþkanlarý Sn. Özgür Özel'i, Özgür Özel de vatandaþý kandýrmaya çalýþýyor.

Ama gerçekler gün gibi ortada."