Özgür Özel'in talebine Baþkan Erdoðan'dan olumlu cevap
ABONE OL

CHP Genel Baþkaný Özgür Özel, Baþkan Erdoðan ile görüþmesi sýrasýnda, yurtdýþý ziyaretlerinden önce Dýþiþleri Bakanlýðý tarafýndan brifing alma talebini iletti. Alýnan bilgiye göre Baþkan Erdoðan da, Özel'in bu talebine olumlu cevap verdi.

Akþam Gazetesi'nde yer alan, CHP kaynaklarýndan yansýyan bilgilere göre, talebin hayata geçirilmesiyle birlikte, Özel yurtdýþý gezilerine gitmeden önce Dýþiþleri Bakaný Hakan Fidan tarafýndan bilgilendirilecek.

Özel'in olmamasý halinde de, CHP'li isimlere Dýþiþleri bürokratlarý bilgi verecek.

ÖZGÜR ÖZEL: DEMOKRASÝ ÝÇÝN ÖNEMLÝ BÝR KÝLOMETRE TAÞI

CHP Genel Baþkaný Özgür Özel, DEM Parti Eþ Genel Baþkanlarý Tuncer Bakýrhan ve Tülay Hatimoðullarý ile Genel Merkez'de bir araya geldi.

Görüþme sonrasý Özel'e, Baþkan Erdoðan ile görüþmesinde yer alan boþ koltuk soruldu.

Özel, "Aþýlmýþ krizleri yeniden konuþmak anlamlý deðil" diyerek þöyle cevap verdi: Aramýzdaki görüþmeden sonra Sayýn Erdoðan'ýn CHP'ye bir ziyaret yapma talebini iletmesiyle krizler çözümlenmiþ durumda. Artýk dönüp de tekrar bir deðerlendirme yapmayý doðru bulmam. Biz kamuoyunun gündeminde ne varsa hepsini Sayýn Erdoðan'la konuþma imkaný bulduk. Biz de kendisini dinledik. Türkiye demokrasisi açýsýndan önemli bir kilometre taþý. Siyasetçilerin el sýkýþmadýðý dönemlerin sonu demokrasi için hep felaket olmuþtur.