Protokol krizinde 2. perde! Özdað'dan Kýlýçdaroðlu'na üstü kapalý tehdit
ABONE OL

Cumhurbaþkanlýðý seçimlerinin ikinci turunda destek vermesi kaydýyla, Zafer Partisi Genel Baþkaný Ümit Özdað'a, 3 bakanlýk teklif ettiði deþifre olan CHP Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu'nun peþini protokol krizi býrakmýyor. Özdað son olarak yaptýðý açýklamada, Kýlýçdaroðlu'nun 'namusuna emanet' sözlerine tepki gösterdi. Özdað, protokolde, üzerine çizilen maddelerin de olduðunu açýkladý.

'NAMUSUNA EMANET' ÇIKIÞINA SERT TEPKÝ

Katýldýðý bir canlý yayýn programýnda gizli protokol ile ilgili açýklamalarda bulunan ve Kýlýçdaroðlu'nun, 'namusuna emanet' sözlerine tepki gösteren Özdað, "Ben içiþleri bakaný olacaktým. Ýki arkadaþým da iki deðiþik bakanlýða. Bakýn onlarýn adýný da konuþtuðumuz halde, protokole yazmadýðýmýz için isim vermedim. Bir tek içiþleri bakanlýðý yazdým. Kemal Bey'in þu ifadesini artýk garipsediðimi söyleyeyim. 'Namusuna emanet', ben namuslu bir insaným Kemal bey. 28'inden sonra kazansaydýn açýklanmayacak mýydý? Ya da dönüp, Ümit Bey kusura bakma, kazanmama yardýmcý oldun ama ben bu protokolü tanýmýyorum mu diyecekti?" ifadelerini kullandý.

ÜZERÝ ÇÝZÝLEN MADDELER VURGUSU

Protokolün baþka gizli yönlerinin de olduðunu kaydeden Özdað, "Kemal bey, ikinci kez bizim namusumuza emanet edilmiþ derse, bizim namusumuzda sýkýntý yok. Bizim namusumuza emanet edilen þeyler, o protokolün hazýrlanmasý sýrasýnda hangi cümlelerin üzerinin çizildiðidir. Onlarý konuþmuyoruz. Buraya kadar herkes alacaðýný aldý bundan sonra." þeklinde konuþtu.