Dikkat çeken son anket verilerini 24 TV canlý yayýnýnda paylaþtý: AK Parti, CHP'ye fark attý!
ABONE OL
Yerel seçim takvimi iþlerken partiler çalýþmalarýný aralýksýz devam ediyor. AK Parti'nin yerel seçim çalýþmalarý kapsamýnda yoðun mesaisi sürüyor. Bu süreçte muhalefette ise koltuk kavgalarý devam ediyor.

Optimar Araþtýrma Þirketi Baþkaný Hilmi Daþdemir, 24 TV'de Gazeteci Murat Çiçek'in sunduðu 'Açýk Görüþ' programýnda partilerin seçim kampanyalarý ile ilgili yapýlan çalýþmalardaki son verileri paylaþtý.

'AK PARTÝ'NÝN ORANI YÜZDE 41,4, CHP'NÝN ÝSE YÜZDE 20'

Daþdemir, 'Þu ana kadar siyasi partilerin seçim kampanyalarýný takip ettiniz mi?' diye sorulduðunda yarýsý takip etmiyor. Yüzde 46'sý seçim kampanyalarýný takip etmiyor. Yüzde 53'ü takip ediyor." þeklinde konuþtu.

'Hangi partinin daha iyi kampanya yürütüyor?' ile ilgili çalýþma hakkýnda da açýklamalarda bulunan Daþdemir, "AK Parti'nin iyi kampanya yürüttüðünü düþünenlerin oraný yüzde 41,4, CHP'nin ise yüzde 20. " ifadelerini kullandý.

'CHP HEP AK PARTÝ'NÝN YARISI KADAR ÇIKIYOR'

Daha önceki haftalarda yapýlan 'en iyi aday hangi partinin?' çalýþmalarýna da deðinen Daþdemir, "O çalýþmalarda da CHP hep AK Parti'nin yarýsý kadar çýkýyordu. Tüm bunlara raðmen CHP'nin bazý illerde seçimi kazanma ihtimali ve potansiyeli var. Ama bu daðýnýklýk neticesinde bunlar da kazanýrsa oldukça enteresan bir sonuç olur. AK Parti ve Cumhur Ýttifaký'nýn sahada biraz daha farklý iþler yapýp sahayý domine etmesi lazým ki bu kamuoyu algýsýna uygun bir sonuç çýksýn diyebiliriz." dedi.