Tunç Soyer'den CHP yönetimine zehir zemberek sözler: Ahlaklarýndan vazgeçtiler
ABONE OL

Türkiye 31 Mart seçimlerine doðru giderken genel seçimlerden bu yana sýkýntýlarla boðuþan CHP'de sular bir türlü durulmuyor.

Ekrem Ýmamoðlu'nun genel baþkan gibi davranmasý ve belediye baþkanlarýný atamada söz sahibi olmasý parti içerisindeki çatlaðý giderek büyütüyor.

CHP'deki bazý mevcut belediye baþkanlarý aday gösterilmeyince genel merkeze kazan kaldýrdý. Kuþkusuz bu isimlerin en baþýnda ise Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkaný Tunç Soyer geliyor.

'BU YOLCULUKTA ARKADAN HANÇERLEYENLER OLDU'

Soyer, Ýzmir'de kendisi yerine Karþýyaka Belediye Baþkaný Cemil Tugay'ýn aday gösterilmesi sonrasýnda her geçen gün genel merkezi hedef alan açýklamalarda bulunuyor. Son olarak Ýzmir Büyükþehir Belediyesi yöneticileri ile bir araya geldiði kahvaltýda konuþan Soyer, "Bu yolculukta ihanet edenler oldu, arkadan hançerleyenler oldu. Onlar için üzülüyorum. O sahip olmak istedikleri unvan, makam neyse, onun için aile terbiyelerinden, ahlaklarýndan vazgeçiyorlar, çok yazýk. Hayat ondan ibaret deðil ki... Hayatý ýskalamak çok üzücü." þeklinde konuþtu.

'HÝÇ BOÞUNA SEVÝNMESÝNLER'

"Asla sevinmesinler, yýkýlmadým ve yýkamadýlar." diyen Soyer, "Çocukluk yýllarýnda taþýdýðým heyecaný, bu memleket için duyduðum aþký, bu ülkenin aydýnlýk geleceði için duyduðum heyecaný þu kadarcýk engelleyemediler. Yine yüzüm gülmeye devam edecek, mücadele etmeye devam edeceðim. Sonuna kadar böyle olacak, hiç boþuna sevinmesinler. Asla yýkamadýlar, yýkamayacaklar.' ifadelerini kullandý.