TUSAÞ'taki terör saldýrýsý sonrasý Bakan Kacýr'dan açýklama
ABONE OL

Bakan Kacýr, Ýstanbul Sanayi Odasý (ÝSO) Meclisinin "Sanayicilerimizin; Üretim, Rekabet Gücümüzün Artmasý ve Sanayinin Dönüþümü için Düþünce, Öneri, Projeleri" ana gündemiyle düzenlenen ekim ayý olaðan toplantýsýnda yaptýðý açýklamada, konuþmaya çýkmadan önce saldýrý haberini aldýðýný söyledi.

Cumhurbaþkanlýðý Savunma Sanayii Baþkaný Haluk Görgün'ü aradýðýný ancak olay çok yeni olduðu için detaylarla ilgili bilgi alamadýðýný ifade eden Kacýr, þunlarý kaydetti:

"Rabb'im bütün mühendislerimizi, araþtýrmacýlarýmýzý muhafaza etsin. Biz savunma sanayisinden, Milli Teknoloji Hamlesi yolculuðundan asla geri adým atmayacaðýz. Milli Teknoloji Hamlesi ve milli savunma sanayisi, tam baðýmsýz Türkiye'nin anahtarýdýr. Biz bu yolda gece gündüz demeden büyük bir azimle, kararlýlýkla Cumhurbaþkanýmýz Sayýn Recep Tayyip Erdoðan'ýn liderliðinde çalýþmalarýmýzý sürdüreceðiz. Ümit ediyorum ki yaþanan bu saldýrýda herhangi bir kaybýmýz bulunmasýn. Tekrar tüm savunma sanayimize ve TUSAÞ'taki tüm kardeþlerimize geçmiþ olsun dileklerimi buradan sunuyorum."

  • Bakan Kacýr
  • TUSAÞ
  • terör saldýrýsý