Bayraktar TB2 alan ülkeden yeni anlaþma! BAYKAR ile imzalar atýldý
ABONE OL
Savunma teknolojileri devi BAYKAR, uluslararasý pazardaki yerini ve gelecekteki projeksiyonunu güçlendirecek yeni bir sözleþmeye imza attý. BAYKAR, Polonya ile Bayraktar TB2 SÝHA'lar için bir sözleþme gerçekleþtirdi.

BAYRAKTAR TB2 ALAN ÜLKE ÝLE BAYKAR ARASINDA YENÝ ANLAÞMA

Mayýs 2021'de 24 adet Bayraktar TB2 SÝHA için sözleþme imzalayan ve 28 Ekim 2022 yýlýnda ÝHA'larý teslim alan Polonya ile BAYKAR arasýnda yeni bir sözleþmeye imza atýldý. Bayraktar TB2 SÝHA'lara yönelik imzalanan anlaþmayla söz konusu ÝHA'lara lojistik destek saðlanacak.

Baykar ve Polonya Savunma Bakanlýðý, söz konusu anlaþmayý imzalayarak önemli bir iþbirliði gerçekleþtirdi.

BAYKAR anlaþma ile ilgili sosyal medya hesabýndan açýklamada bulundu.

Sözleþmenin Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'nde imzalandýðýna dikkat çeken BAYKAR açýklamasýnda, "Polonya Bayraktar TB2 Sistemi Lojistik Destek Sözleþmesi kapsamýnda NSPA Genel Direktörü ve Polonya Savunma Bakanlýðý temsilcilerinin katýlýmýyla Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezimizde imza töreni gerçekleþtirdik." ifadelerini kullandý.

ÝLK SÖZLEÞME 2021 YILINDA ÝMZALANMIÞTI

2021 yýlýnda Türkiye'nin ilk milli ve özgün Silahlý Ýnsansýz Hava Aracý (SÝHA) Bayraktar TB2, Polonya'ya ihraç edilmesi için anlaþma imzalanmýþtý. Türkiye bu anlaþma ile ilk defa NATO ve Avrupa Birliði üyesi bir ülkeye yüksek teknoloji içeren SÝHA ihraç etmiþ oldu.

24 adetlik Bayraktar TB2 teslimatý ABD'de geniþ yanký buldu: ÝHA santraline dönüþtüler

Baykar'dan Polonya'ya Bayraktar TB2 jesti