Rejime ait Rus yapýmý hava savunma sistemleri nasýl imha edildi?
ABONE OL

Elektronik harp ve SÝHA'larýn milli koordinasyonu rejime ait Rus yapýmý hava savunma sistemleri Pantsir-S1 (SA-22) ve BUK-M2'nin (SA-17) baþarýyla imha edilmesini saðladý.

ANKA-I SÝNYAL ÝSTÝHBARATI YAPTI

Elektronik Harp ve Ýstihbarat Sistemleriyle (ELINT VE COMINT) donatýlan ANKA-I insansýz hava aracý Türkiye sýnýrlarý içerisinden hava savunma sistemlerine yönelik sinyal istihbarat ve kestirme faaliyeti yürüttü.

KORAL ELEKTRONÝK HARP FAALÝYETÝ YÜRÜTTÜ

KORAL, hava savunma sistemlerine karþý elektronik destek ve elektronik harp faaliyeti yürüttü.

"Elektronik destek" ve "elektronik taarruz" sistemlerinden oluþan KORAL Mobil Elektronik Harp Sistemi, hedef radarlarýn karýþtýrýlmasý, aldatýlmasý ve iþ yapamaz hale getirilmesini saðlýyor.

Hedefi takip ediyor, düþman silahlarýný etkisiz hale getiriyor

Bir elektronik destek aracý ve 4 elektronik taarruz aracýndan oluþan Koral, askeri araçlara entegre ediliyor, geniþ bir frekans bandýnda çalýþabiliyor.

200 kilometreye kadar etkili olabilen Koral, hedefi sýký bir þekilde takip ediyor, düþman unsurlarýn silahlarýný etkisiz hale getiriyor. Ayrýca, modern teknoloji ile haberleþip bilgi almalarýný engelliyor.

BAYRAKTAR TB2 SÝHA'LAR ÝMHA ETTÝ

BAYRAKTAR TB2 SÝHA'lar filolar halinde Suriye sýnýrýna girerek rejime ait Rus yapýmý Pantsir-S1 ve BUK hava savunma sistemlerini MAM-L akýllý bombalarý ile imha etti.

star.com.tr