KOBÝ'lerin yetenekleri SAHA'ya taþýnýyor
ABONE OL

Türkiye'nin ve Avrupa'nýn en büyük sanayi kümelenmesi olan SAHA Ýstanbul tarafýndan organize edilen, Cumhurbaþkanlýðý himayelerinde, 6 bakanlýk ve Cumhurbaþkanlýðý Savunma Sanayii Baþkanlýðýnýn destekleriyle düzenlenen SAHA EXPO Uluslararasý Savunma, Havacýlýk ve Uzay Sanayii Fuarý, Anadolu Ajansýnýn global iletiþim ortaklýðý ile 22-26 Ekim tarihlerinde Ýstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleþtirilecek.

Teknopark Ankara, fuarda 300 metrekarelik alanda açacaðý stantta, teknoloji geliþtirme bölgesinde faaliyet gösteren 14 firmaya yer verecek.

SAHA EXPO'ya katýlým saðlayacak firmalardan Merkür Savunma, öncelikli ÝHA sistemleri olmak üzere benzer altyapýlarý kullanan sistemler için yerli milli ve özgün siber güvenlik çözümleri geliþtiriyor. Mini ÝHA platformlarýnýn kötü niyetli kullaným senaryolarýnýn artmasýný gündemine alan þirket, AYTAR Giyilebilir Taktik ÝHA Karþý Tedbir Sistemi ile askeri personel, askeri araç ve mühimmatlarýn güvenliðini saðlamayý hedefliyor.

Ýnovasyon ve yüksek teknoloji odaklý faaliyetleri 3D yazýcý ve tarayýcýlar konusunda giriþime dönüþtüren Teknodizayn, yerli endüstriyel 3D yazýcýlarla yurt içindeki ihtiyaçlarý karþýlayýp ihracat yapýyor.

Karakamlar Havacýlýk, hava platformlarý, uydular, radarlar ve mühimmatlar gibi hassas sistemler için ihtiyaç duyulan spesifik testlerin yapýlabilmesine imkan saðlayan ölçüm üniteleri geliþtiriyor.

Robust, endüstriyel ürün tasarýmý, elektronik donaným geliþtirme ve gömülü yazýlýmlar, mekanik AR-GE ve imalat konularýnda sonuç odaklý hizmetler saðlýyor.

Sigma Defence, güvenlik güçlerinin harekat ve kontrol uygulamalarýnda önleyici sistem ve araçlar geliþtiriyor.

GETEK, Havelsan Teknoloji Radar firmasýnýn çözüm ortaðý olarak savunma sanayisine yönelik donaným tasarýmý ve yazýlým geliþtirme alanlarýnda faaliyet gösteriyor.

⁠SVD Sistem, HF / VHF / UHF radyo çözümleri, telsiz anahtarlama sistemleri telli / telsiz tanýmlama ve geçiþ çözümleri, iç konuþma, alarm anons sistemleri, geniþ alan (uydu, internet, intranet) görüntü aktarma, dönüþüm ve sunumcu çözümleri, güvenlik kamera sistemleri saðlýyor.

HTM Tasarým, savunma, havacýlýk ve denizcilik projelerinde ihtiyaç duyulan mühendislik hizmetlerini vermek üzere faaliyet gösteriyor.

GEONTEK, masaüstü CNC Freze çözümleriyle dikkati çekiyor.

RF Nexus, kablosuz iletiþimde çýðýr açan teknolojilerle, güvenilir ve yüksek performanslý anten çözümleri ve kesintisiz baðlantý deneyimi sunuyor.

⁠BTB ARGE, savunma sanayisine ürün geliþtirme ve katma deðerli seri üretim hizmetleri ile özgün ürünler sunuyor.

  • Savunma sanayisi
  • KOBÝ
  • SAHA