Savunma sanayisine baðýþlarýyla destek verenlerden duygulandýran mesajlar: Siz yeter ki bir þeyler yapýn, biz finanse ederiz
ABONE OL

AA muhabirinin edindiði bilgiye göre, TUSAÞ yerleþkesine yönelik terör saldýrýsý sonrasý, SSB internet sitesi üzerinden yapýlan baðýþlar arttý.

Savunma Sanayii Destekleme Fonu hesabýna para yollayan baðýþçýlar arasýnda "Sizlere helal olsun" diyerek 100 bin lira gönderen de "Gücüm buna yetiyor, devletime helal olsun" notu düþerek 100 lira gönderenler de yer aldý. Kimi baðýþçý "Bir kurþun da benden olsun" derken, kimi de "Siz yeter ki bir þeyler yapýn, biz finanse ederiz" diyerek savunma sanayisine destek oldu.

BAÐIÞLARIN SAYISI ARTIYOR

Savunma Sanayii Baþkanlýðýnýn resmi internet sitesindeki "Baðýþ Ýçin" bölümünden yapýlan baðýþlarýn sayýsý son günlerde artýþ gösterdi. Baðýþçýlarýn bazýlarý kendileri adýna gönderirken, kimi de eþi ve çocuðu adýna ayrý ayrý baðýþ yaptý.

"KANUN ÇIKMASA DA HELALÝ HOÞ OLSUN"

Limiti 100 bin lira ve üzerinde olan kredi kartlarý sahiplerinin de her bir kart baþýna yýllýk 750 lira katýlma payý ödemesine atýfta bulunan bazý vatandaþlar, "Kanun çýkmasa da helali hoþ olsun" diyerek þimdiden kredi kartý sayýsý kadar 750'þer lira gönderdiðini bildirdi.

Kredi kartý borcunun tamamýný ödeyemediði halde "Tüm param bu kadardý" mesajýyla baðýþ yapanlarýn yanýnda, "zekat ve sadaka" olarak gönderim yapanlar da oldu.

"KANUNA GEREK YOK"

Savunma Sanayii Destekleme Fonuna gelen baðýþlarda yer alan bazý mesajlar þöyle:

"- Vatan sana caným feda. Bir kurþun da benden olsun.

- Gökyüzümüzde demirden alýcý kuþlarýmýz, topraklarýmýzý koruyacak çelikten yürüyen kalelerimiz, denizlerimiz de düþmaný avlayan milli gemilerimizin olmasý için baðýþýmdýr.

- Hakkýnýz ödenmez, karýnca misali bir katre katkýmýz olursa ne mutlu. Savunma sanayisini desteklemek için kanuna gerek yok.

- KAAN'ýma feda olsun.

- Ýlelebet baðýmsýz Türkiye için.

- Ya istiklal ya ölüm, gereken neyse yaparýz.

- Keþke imkaným olsa da daha çok versem.

- Siz yeter ki bir þeyler yapýn, biz finanse ederiz.

- Devletime feda olsun. Daha yüksekleri nasip olsun inþallah."

Artýk birbirinden ayrýlamayacak! Ýki alan da karþýlýklý besleniyor

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi

Türkiye'nin hamlesi umut oldu! Afrika ülkesinden sömürgecilere Osmanlý göndermesi

Türkiye'nin kapýsýný çaldýlar