Çalgı Çengi İkimiz fragmanı yayınlandı
ABONE OL

Çalgı Çengi ekibi yine muhteşem bir dönüş yapıyor. Çalgı Çengi İkimiz fragmanı yayınlandı. İlk filmle büyük başarı kazanan, televizyon dizilerinin ardından Düğün Dernek ile gişeleri sallayan Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi sinemalara geri dönüyor. Çalgı Çengi İkimiz’in vizyon tarihi açıklandı. Gişe rekorları kırması beklenen komedi filmi Çalgı Çengi İkimiz 6 Ocak 2017’de tüm Türkiye’de vizyona girecek.

ÇALGI ÇENGİ İKİMİZ KONUSU

Salih ve Gürkan iki müzisyen kuzendir. Müzikte dünya starı olmak için Tarkan'ı örnek alıp düğün şarkıcılığını bir basamak olarak kullanmaya karar verirler ama bir türlü üst basamağa çıkamazlar. Talihsizlikleri yüzünden müzik dışında hiç bir özel yeteneği olmayan iki kuzen ünlü olmak için yola çıkıp bir şekilde mafya dünyasına girmeyi başarmışlardır. Orada da bir işe yaramadıkları çabucak fark edilip, mafyanın moral ekibi olarak karanlık insanların düğünlerinde şarkıcılık yapmaya mecbur kalırlar.

Nasıl dahil olduklarını dahi bilmedikleri mafya ailesinden ayrılmak istediklerinde kendilerine bir anlaşma sunulur. İlk defa gerçek bir görev alırlar, sahne alacakları düğündeki nikah memurunu kaçırmaları istenir, nikah memuru ise zamanında bir düğünde Tarkan'ı şarkı söylerken keşfeden kişi çıkar ve iki kuzeni yıldız yapmak ister. Mafyadan kurtuluşları olan adam aynı zaman da fakirlikten de kurtuluş anahtarı çıkar. Artık bir tercih yapmaları gerekir...

 

 

HEDEF BÜYÜK

Altı yıl önce çekilen ‘Çalgı Çengi’, 59 bin 736 seyircide kalmasına rağmen Ahmet Kural ve Murat Cemcir’e şöhretin kapılarını aralamıştı.‘Çalgı Çengi İkimiz’, tren garında çekilen kavga sahneleriyle izleyenleri kırıp geçirecek. Kural ve Cemcir, senaryo gereği düğünlerde birlikte sahne aldıkları kaşık takımıyla kavga edecek. ‘Düğün Dernek’ serisiyle 13 milyonu aşkın seyirciye ulaşan Kural ve Cemcir, 6 Ocak’ta vizyona girecek filmleriyle 7 milyon 369 bin seyirciyle rekoru ellerinden alan ‘Recep İvedik 4’ü geçmeyi hedefliyor.

‘HALAY ÇEKMEYİ TERCİH EDERİM’

Oyunculardan Murat Cemcir, o sahne çekilirken yaşadıklarını "Mafyanın soğuk nefesini ensemizde hissedince, arkadaşlarımızla birbirimize girmek durumunda kaldık. Liseden beri böyle bir ortamda bulunmamıştım, nostalji oldu" sözleriyle anlatırken, Kural "Bu kadar çok kişi bir araya gelince halay çekmeyi daha çok seviyorum ben. Kavga mizacımıza aykırı" diyerek Düğün Dernek’teki meşhur sahneye gönderme yaptı.

ÇALGI ÇENGİ İKİMİZ KÜNYESİ

Sinemaseverlerin favori ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in, hayranlarının merakla beklediği yeni filmi ‘Çalgı Çengi İkimiz’ TR 40 33 Productions yapımcılığında 6 Ocak 2017’de vizyona girmeye hazırlanıyor. Yapımın yönetmen koltuğunda, ikilinin tüm projelerinde birlikte çalıştığı Selçuk Aydemir oturuyor. Çekimleri 7 hafta süren ‘Çalgı Çengi İkimiz’de, Rasim Öztekin, Ayhan Taş, Burak Satıbol, Barış Yıldız, Samet Gürsel, Nur Erkul, Ayşe Kökçü, Ahmet Gülhan, Tuna Orhan, Cahit Gök, Şinasi Yurtsever, Ceyhun Güneş, Korhan Herduran ve Hakan Akın gibi deneyimli oyuncular da bulunuyor.