11 Haziran Fenerbahçe transfer haberleri
ABONE OL

Fenerbahçe transferde hareketli yaþýyor. Fenerbahçe Baþkaný Ali Koç'un yaptýðý transfer açýklamasýnýn ardýndan taraftar büyük bir beklentiye girdi. Fenerbahçe'nin yakýn zamanda transferleri resmen açýklamasý bekleniyor.

Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan transfer haberleri þu þekilde;

Galatasaray ve Fenerbahçe, Juan Mata transferinde karþý karþýya geldi

Bir yandan UEFA'nýn vereceði kararý bekleyen bir yandan da transfer çalýþmalarýný sürdüren Fenerbahçe, hiç beklemediði bir engelle karþý karþýya geldi... Venezuella'lý golcü Rondon'un transferi sýrasýnda Mata'yla da görüþen Fenerbahçe, G.Saray'ýn da bu oyuncuya talip olmasý üzerine büyük þok yaþadý...

RONDON'UN DA MENAJERÝ

Mata'nýn ve ayný zamanda Rondon'un menajerliðini yapan Juan Manuel Rodriguez, Sarý- Kýrmýzýlý kulübün de Ýspanyol oyuncuya teklif yaptýðýný söyledi. Manchester'la sözleþmesi sona eren Mata'ya Ýspanya'dan da teklifler var.

G.SARAY'DAN KARÞI HAMLE

Fenerbahçe'nin Mata'ya da imza parasý önerdiði ifade edilirken G.Saray'ýn da yýldýz oyuncu için imza parasý vermeye hazýr olduðu ifade edildi. Fener'den Comolli G.Saray'dan da Þükrü Hanedar görüþmeleri yürütüyor.

ÝKÝ ÝSPANYOL DA TEKLÝF YAPTI

Manchester United ile sözleþmesi biten Mata'ya Ýspanya'dan eski kulübü Valencia ve Sevilla'nýn da ilgilendiði belirtildi. Ancak Ýspanyol kulüplerinin önerdikleri rakamlarýn Mata'yý tatman etmediði belirtiliyor.

Ersun Yanal'dan Volkan Demirel ve Mehmet Topal kararý

Yeni sezonda yeni kadro hazýrlýðýndaki Fenerbahçe'de geleceði en çok merak edilen oyunculardan Volkan Demirel ve Mehmet Topal konusunda, teknik direktör Ersun Yanal kararýný açýkladý.

Tecrübeli teknik adam, yönetime verdiði raporda her iki kaptanýn da takýma kalmasýný istediðini belirtti. Þampiyonluk hedefi için kaliteli yabancý transferlerinin yeterli olmayacaðýný ifade eden Yanal, takýmýn aðabeylere de ihtiyacý olduðunu vurgulayarak kaptanlara sahip çýktý.

Volkan Demirel'in sezon boyunca kendisine çok önemli yardýmlarda bulunduðunun altýný çizen Ersun Hoca, tribünlerin protestosuna maruz kalan Mehmet Topal'ýn da son derece önemli bir oyuncu olduðunu belirterek gönderilmesine razý olmadýðýný yönetime iletti.

TOP YÖNETÝMDE

Yanal'ýn yönetime verdiði rapor Volkan Demirel ve Mehmet Topal'ýn moralini yükseltirken, her iki oyuncu da ayrýlýk kararýný düþünmediklerini ifade etti.

Kariyerini Fenerbahçe'de noktalamak istediðini hatýrlatan Demirel "Hedefim hiç deðiþmedi. Amacým 40 yaþýna kadar futbol oynamak. Yönetim bana git demediði sürece de buradayým. Ancak istenmediðim zaman gelen teklifleri deðerlendireceðim" derken Türkiye'de Fenerbahçe dýþýnda bir takýmda forma giymesinin söz konusu olmadýðýný vurguladý.

Kadýköy'de oynanan Antalya maçýnda tribünlerin protestosuna maruz kalan Mehmet Topal ise, "Her hangi bir kýrgýnlýðým yok. Fenerbahçe'nin sözleþmeli oyuncusuyum. Görev verildiði sürece de en iyisini yapmak için buradayým" dedi.

Fenerbahçe'ye 20'lik stoper! Nabil Dirar'ý arayýp bilgi topladý

Ýran Milli Takýmý'nýn en genç gol atan oyuncusu olan Allahyar Sayyadmanesh'i 850 bin dolar bonservis bedeli ile transfer eden Fenerbahçe, ikinci genç operasyonunu Fas'tan yapmaya hazýrlanýyor. Sarý-lacivertlilerin, 1999 doðumlu Faslý stoper Achraf Dari için kulübü Wydad'a teklifte bulunduðu öðrenildi. Dari sað bek ve ön libero da oynayabiliyor.

BONSERVÝSÝ 1 MÝLYON DOLAR

Fas kulübünün Fenerbahçe'nin teklifini deðerlendirmeye aldýðý, bazý Katar ve Suudi Arabistan takýmlarýnýn da istediði oyuncuyla ilgili kararýn yakýn zamanda verileceði bildirildi. Fas U23 takýmýnda görev yapan Dari'nin bonservisinin 1 milyon dolar olduðu, oyuncunun bizzat Fenerbahçe scout ekibi tarafýndan keþfedildiði kaydedildi.

FAS MÝLLÝ TAKIMI'NIN GELECEÐÝ

Dari de, Fas Milli Takýmý'nýn tecrübeli ismi Nabil Dirar'ý arayarak bilgi aldý. Fenerbahçe'nin teklifiyle çok heyecanlanan oyuncunun, kulübünün teklifi kabul etmesi için gün saydýðý ifade edildi. 1.88 boyundaki oyuncu, fiziðine raðmen oldukça çabuk bir stoper olarak göze çarpýyor. Dari, Fas Milli Takýmý'nýn geleceði olarak gösteriliyor.

ACHRAF DARÝ KÝMDÝR?

20 yaþýndaki stoper Achraf Dari, Wydad Casablanca takýmýnda forma giyiyor. Geçen sezon 36 maçta oynayan Dari, 4 kez aðlarý havalandýrdý.

Konoplyanka zirvesi

Yeni sezonda þampiyon olacak bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, Mathieu Valbuena’nýn yerine alacaðý oyuncuyu Almanya’da buldu. Sarý-Lacivertliler’de Teknik Direktör Ersun Yanal’la gerçekleþtirilen zirve sonrasý Yevhen Konoplyanka için Schalke’ye teklif yapýlmasýna karar verildi. Alman ekibinde vasat bir sezon geçiren 29 yaþýndaki Ukraynalý sol kanat, Sýrbistan’ý yendikleri maçta 2 gol birden atarak üzerindeki þüpheleri ortadan kaldýrmýþtý. 1 yýllýk daha sözleþmesi olan Konoplyanka’nýn menajerliðini Mirsad Türkcan yapýyor.