4 Eylül Stadý'ndaki kadýn tribününe Þehit Polis Þeyda Yýlmaz'ýn ismi verildi
ABONE OL

Ümraniye'de Dudullu Polis Merkezi'nde motosiklet hýrsýzlýðý suçundan gözaltýna alýnan ve hakkýnda 26 ayrý suç kaydý olduðu belirlenen Yunus Emre Geçti'nin (19) polis merkezinden kaçtýktan sonra yakalanmasý sýrasýnda çýkan arbedede silahla ateþ etmesiyle þehit olan Þeyda Yýlmaz'ýn ismi Sivasspor'un maçlarýný oynadýðý 4 Eylül Stadý'nda kadýn taraftarlar için ayrýlan tribüne verildi.

Konuyla ilgili açýklama yapan Sivasspor Kulüp Baþkaný Bahattin Eken, "Polis memuru hemþehrimiz Þeyda Yýlmaz, canýný feda ederek ülkemizin güvenliði ve huzuru için mücadele eden binlerce kahraman polisimizden biriydi. Sivasspor Kulübü olarak, vatanýmýzýn bölünmez bütünlüðünü korumak adýna canlarýný veren þehitlerimizi asla unutmuyoruz. Bu doðrultuda, 4 Eylül Stadý'nda bulunan bayan tribünümüzün ismini, "Þehit Polis Þeyda Yýlmaz Tribünü" olarak deðiþtirme kararý aldýk. Bu karar, milletimizin ve kulübümüzün, þehitlerimize duyduðu minnetin ve onlara olan sonsuz saygýmýzýn bir niþanesi olarak tarihe geçecektir.

Sivas'ýmýzýn ilk kadýn þehidinin isminin tribünümüzde yaþatýlacak olmasý, hem kulübümüz, hem taraftarlarýmýz, hem þehrimiz hem de ülkemiz için büyük bir onurdur. Þeyda Yýlmaz'ýn kahramanlýðý, yüreðimizde her zaman var olacak, hatýrasý bu tribünde binlerce taraftarýmýzla birlikte yaþatýlacaktýr. Sivasspor ailesi olarak, baþta Þeyda Yýlmaz'ýn ailesi ve yakýnlarý olmak üzere, tüm emniyet teþkilatýmýza ve milletimize baþsaðlýðý, Þeyda Yýlmaz'a Allah'tan rahmet diliyorum. Þehit Polis Þeyda Yýlmaz'ýn anýsýný, tribünümüzde gururla ve þükranla yaþatacaðýz" dedi.

  • motosiklet hýrsýzý
  • polis þehidi
  • tribün ismi