A Milli Futbol Takýmý'na uðurlama yemeði düzenlendi
ABONE OL

Almanya'da 14 Haziran-14 Temmuz'da düzenlenecek 2024 Avrupa Þampiyonasý'na (EURO 2024) katýlacak A Milli Futbol Takýmý için uðurlama yemeði düzenlendi.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapýlan açýklamaya göre, Riva'da bulunan TFF Hasan Doðan Milli Takýmlar Kamp ve Eðitim Tesisleri'nde düzenlenen organizasyona TFF Baþkaný Mehmet Büyükekþi ile yönetim kurulu üyeleri, A Milli Takým'ýn oyuncularý ve teknik ekibi ile ay-yýldýzlýlarýn sponsorluðunu üstlenen firmalarýn üst düzey yöneticileri katýldý.

Baþkan Büyükekþi, yaptýðý açýklamada, A Milli Takýmý uðurlamak için bir araya geldiklerini belirterek, "Almanya'da düzenlenecek Avrupa Futbol Þampiyonasý bizim için çok farklý bir turnuva olacak. Avrupa'dan ve Türkiye'den vatandaþlarýmýzýn yoðun ilgisiyle ev sahibi gibi sahaya çýkacaðýz. Teknik direktörümüz Montella'yý göreve getirdikten sonra FIFA dünya sýralamasýnda yükseliþe geçen A Milli Futbol Takýmýmýzýn bu çýkýþýnýn Avrupa Futbol Þampiyonasý'nda da devam edeceðine inancýmýz tamdýr." ifadelerini kullandý.

Milli takýmdan beklentilerin yüksek olduðuna vurgu yapan Mehmet Büyükekþi, "Her biriniz bizim için çok özelsiniz. Türkiye Futbol Federasyonu Baþkaný olarak baþarýlarýnýzýn yükselerek devam edeceðine yürekten inanýyorum. Yolunuz açýk olsun. Güle güle gidin, tüm Türkiye'nin yüzünü güldürün. En büyük Türkiye." þeklinde konuþtu.

Organizasyonda müzik grubu Kolpa ile komedyen ve oyuncu Doðu Demirkol da sahne aldý.

EURO 2024 hazýrlýklarýna Riva'da devam eden A Milli Takým, 3 Haziran'da Ýtalya'ya gidecek. Türkiye, 4 Haziran'da Ýtalya ile özel maçta karþý karþýya gelecek.

  • Milli Futbol Takýmý
  • EURO 2024
  • avrupa