Abdülkerim Bardakcý Portekiz maçý öncesi iddialý konuþtu! ''Bizim kimseden bir çekincemiz yok''
ABONE OL

EURO 2024'te mücadele eden A Milli Futbol Takýmýmýzýn oyuncularýndan Galatasaray'da forma giyen Abdülkerim Bardakcý, TRT Spor'a açýklamalarda bulundu. Ýþte o açýklamalar...

"BU POZÝSYONLARI VERMEMELÝYÝZ"

"Çok kaliteli bir takýmýz, çok iyi oyuncularýmýz var. Amacýmýz galibiyetle baþlamaktý ve çok þükür galip geldik. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Bence dün iyi oynadýk ama savunmadan birkaç tane net pozisyon verdik. Bu kadar pozisyon vermememiz lazým tabii ki."

"DEVRE ARASINDA FARKINDAYDIK"

"Buraya ülkenin en iyi futbolcularý geliyor, kimin oynadýðý önemsiz. Samet de çok formda Merih de çok formda. Kenan'ýn iptal edilen golünden sonra psikolojik olarak geri çekildik, bu kadar geri çekildiðinizde gol yeme ihtimaliniz artýyor. Bunun biz de farkýndaydýk devre arasýnda."

"SAMET, 10 ÜZERÝNDEN 10!"

"Samet en yakýn olduðum isimlerden biri. Eleþtiriler oluyor tabii ki ama bana sorarsanýz 10 üzerinden 10 oynadý dün. Eleþtirilerin altýndan kalkmayý baþardý. Mental olarak çok kuvvetli bir isim Samet. Dün maçta benim þortumu giydiðini maçtan sonra internette gördüm bence yanlýþlýkla giymiþ Samet. Belki uður getirmiþtir."

"KÝMSEDEN ÇEKÝNCEMÝZ YOK"

"Bizim kimseden bir çekincemiz yok. Biz çok iyi bir takýmýz. Hocamýz elinden geleni yapacaktýr. Ronaldo benim için dünyadaki en iyi oyuncu, ona karþý oynamak benim için büyük bir gurur olacak."

"TOP ONDAYKEN RAHATLIYORUZ"

"Arda topu ayaðýna alýnca hepimiz rahatlýyoruz. Galler maçýnda da böyle bir gol atmýþtý. Daha topa vurmadan böyle bir gol atacaðýný zaten anlamýþtýk ve ona doðru yaklaþmýþtýk. Kerem ile de maçtan önce konuþtuðumuzda 'Ýnþallah golünü atar, maçý bitirirsin' demiþtim."

"ARDA, DAMGA VURACAK"

"Þampiyonaya damgasýný vuracak genç oyuncu net olarak Arda, göstermeye de baþladý zaten. Real Madrid'de oynuyor, onun bir týk üstü yok zaten. Arda'nýn orada oynamasý bizi gururlandýrýyor. Her gün kendini geliþtiren bir çocuk. Nerede oynayacaðýna hoca karar verir ama nerede oynarsa oynasýn farkýný ortaya koyuyor zaten."

"OKAN HOCA VE MONTELLA HOCA BENZÝYOR"

"Okan Hoca ile Montella Hoca'nýn oyun sistemleri benzerlik gösteriyor. Ýkisi de topla gidebilen stoperler istiyor. Bu da benim en iyi özelliklerimden biri olduðu için beni rahatlatýyor.

"FRANSA'YI ÝSTERÝM"

"Ýlk hedefimiz tabii ki gruptan çýkmak ama bence bizim için yeterli deðil bu, çok kaliteli bir takýmýz. Finale de gidebiliriz. Gidebildiðimiz yere kadar gideceðiz. Finale kalýrsak Fransa'yý isterim."

"MAÇTAN ÖNCE MEHTER MARÞI DÝNLÝYORUM"

"Milli takýma geldiðimde maçlardan önce genelde Mehter Marþý dinliyorum. Savaþa gidiyormuþ gibi hissettiriyor bana."