Abdullah Avcý açýkladý: Fenerbahçe karþýsýnda yok!
ABONE OL

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcý, Fatih Karagümrük galibiyetinin ardýndan görüþlerini aktardý.

Avcý, "Rakiple ilgili konu baþlýklarý vardý. En sýkýþýk oynayan takým, deneyimli, tecrübeli bir takýmdý. Ýlk yarýnýn ortalarýnda çok net pozisyonlar bulduk. Duygularýmýzý karýþtýrmadan her þeyi doðru yaptýk. Alanya maçýnda iyi oyun oynamamýza raðmen kaybetmek bizi üzdü. Ýki haftadýr gelen ilk top gol oluyor. Geçen hafta da öyle oldu. Taha uzun zamandýr oynamamasýna raðmen Emre Mor'un pozisyonunda kritik bir kurtarýþ yaptý. Burada golü yeseydik kýrýlmalar olabilirdi." dedi.

Deneyimli teknik adam, "Mutluyuz! Ýki önemli hedefimiz var. Rakibimiz Karagümrük ile kupa yarý finalini oynayacaðýz. Bugün kazandýk ve çok mutluyum. Oyuncularýn performansý ve oyunun büyük bölümüne sadýk kalmalarý önemli. Oyuncularýmý tebrik ediyorum." sözlerini sarf etti.

"FENERBAHÇE MAÇINDA YOK"

Sakat oyuncularla ilgili bilgi veren Avcý, "Paul Onuachu, Fenerbahçe maçýnda yok. Nisan'ýn 3 veya 4'ünde dönecek. Uðurcan Çakýr'ýn için birkaç gün içinde açýklama yapýlýr." dedi.

Abdullah Avcý, son olarak, "Bu oyun bir organizasyon oyunu. Bunun tek bir yönü yok. Duygular tabii ki olacak ama artýk her þey ölçülür. Zor ve yorucu haftalar geçiriyoruz. Yeterli mi bu performans, deðil! Kadro zenginliðini oluþturmalýyýz. Çok yetenekli iki oyuncumuz gitti. Sakat futbolcularýmýz var. Zaman içinde oyuncularým maç kazandýkça birbirlerine olan güveni daha da artýyor. Umarým böyle devam eder." açýklamasýnda bulundu.