Abdullah Avcý bir ilki yaþadý! Trabzonspor'da böylesi görülmedi
ABONE OL

Fýrtýna bir türlü toparlanamýyor, ligde kan kaybetmeye devam ediyor... Bordo-mavililer, Samsunspor'u devirdikten sonra çýktýðý son 4 lig maçýnda sadece 1 puan elde etti. Antalyaspor deplasmanýnda 1-0 öne geçip, beraberliðe razý olan Trabzonspor, sonrasýnda evinde Galatasaray'dan 5 yedi, Karadeniz derbisinde Rizespor'a maðlup oldu, dün de yine 1-0'ý bulmasýna raðmen Kasýmpaþa'ya boyun eðdi. Üst üste 3 maçtýr kaybeden Trabzonspor'da, taraftarlar da isyan bayraðýný açtý. Papara Park'taki mücadeleye 6 bin 200 kiþi gelirken, taraftarlar Kasýmpaþa'nýn 3. golünden sonra 'istifa' tezahüratlarý yaptý. Futbolculara da ýslýk ve yuhalamalar vardý. Böylece bordo-mavili ekibin hocasý Abdullah Avcý, Fýrtýna'da bir ilki yaþadý. Detaylar haberimizde...

GÖZLER BEÞÝKTAÞ DERBÝSÝNDE...

3.'lük yarýþýnda rakipleri Beþiktaþ ve Rizespor'un kaybettiði haftada yine fýrsatý deðerlendiremeyen Trabzonspor, dün akþam kazanmasý halinde Beþiktaþ'la puan farkýný 4'e çýkaracaktý. Karadeniz ekibi, ligde önümüzdeki hafta Siyah-Beyazlýlar ile Dolmabahçe'de kozlarýný paylaþacak.

ABDULLAH AVCI'DAN BÝR ÝLK!

38 yýl aradan sonra gelen tarihi þampiyonluðun ardýndan ligde sezonu tamamlayamayan Abdullah Avcý, Trabzonspor'daki 2. döneminde sýkýntýlý bir süreçten geçiyor... Tecrübeli çalýþtýrýcý, bordo-mavili takýmýn baþýnda ilk kez üst üste 3 maç kaybetti. Yakýn geçmiþte daha Eddie Newton böyle bir süreç yaþamýþtý. 2020-2021 sezonunda Ýngiliz hoca, 5 ile 7. haftalar arasýnda 3 lig maçýný kaybetmiþti. 7. haftadan sonra da Newton gönderilmiþ, yerine Abdullah Avcý göreve getirilmiþti. Maçtan önce "Bu maçta oyuncularýmýn, Trabzonspor formasýnýn ne kadar deðerli olduðunu sahaya yansýtacaðýný düþünüyorum." diyen Avcý, 90 dakika bitiminde hayli üzgündü.

ÝSTANBUL'DA ÇIKIÞ ARAYACAK

Fýrtýna'nýn teknik patronu, önümüzdeki hafta Beþiktaþ deplasmanýnda kötü gidiþata son vermeye çalýþacak. Öyle ki Abdullah Avcý, Trabzonspor'un baþýnda Beþiktaþ'a rakip olduðu 4 derbiyi de kaybetmedi, 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.