Abdullah Avcı: Bunun sonu çok güzel
ABONE OL

Trabzonspor, ligde Konyaspor'u 2-1'lik skorla mağlup ederken bordo-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Avcı, "Yine büyük adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan birisiydi. Şampiyonluk ışığını mı görüyoruz, acaba bunu mu söylesek... Bugün maça başlarken, burada neden olduğunu, iyi ki Trabzonspor var dedirtmenin, bu kadar puan farkı olmasına rağmen daha dominant daha baskılı çok isteyen ve bundan sonra da devam edecek olmasını bugün göstermek istedik. Bugün böyle bir oyun vardı. Konyaspor'un bulundukları yer bence harika. Buraya çalışarak, bir organizasyon dahilinde geldiler. Her bölgede planları var. Biz de bunlara göre çalıştık, iştahımız, arzumuz, taraftarımızla iyi şeyler çıkarttık. Daha farka da gidebilirdik aslında. Orta sahayı geçtikten sonra çok erken final pasları yapıp, yüksek nabızla geri dönünce, bu oyun bunu kaldırmaz." dedi.

İşte Abdullah Avcı'nın diğer açıklamaları:

"BU GÜZEL DESTEKLERİNE DEVAM ETSİNLER"

"2'yi bulduk ama son 5 dakika gol yedik ama kazanmasını bildik. Rakipten üstündük. Trabzonspor, üstüne koyarak devam ediyor. Güzel bir haftayı geride bıraktık. Bütün buraya gelen Trabzonspor sevdalılarına bunu armağan ediyorum. Bu güzel desteklerine devam etsinler."

"AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM"

"Üzücü bir haber aldım. Bir taraftar hayatı kaybetmiş. Ailesine baş sağlığı diliyorum. Trabzon böyle tutkulu bir yer. Sakin olsunlar bunun sonu çok güzel. Heyecanlarını dengelesinler ricam bu."

EDİN VİSCA

"Edin Visca Türkiye'ye transfer ettiğim bir oyuncu. Kişiliği ve oyunculuğu ile gelişen bir oyuncu. Başakşehir'de çok önemli işler yaptı. O da bizi tercih etti. Şampiyonluk için kalite şart, ben bunları yaşadım. Birisi diyebilir puan farkı var, Visca'yı almayalım ama öyle değil."

"HARİKA BİR 25 HAFTA"

"Bizim için harika bir 25 hafta. Güzel bir durum var bizim için. İstatistikler, rakamlar, oyunlar... İyi ki Trabzonspor var dedirttiğimiz bir durum. Trabzonspor sevdalıların neler istediğini çok iyi biliyoruz. Süreç devam edecek. Puan farkının hiç olmadığını düşünerek, en iyisini yapmak istiyoruz. Harika bir 25 hafta geçti, umarım böyle devam edecek."