Abdullah Avcý dev maç öncesi uyardý! ''Yeni bir sayfa açalým''
ABONE OL

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcý, Galatasaray karþýlaþmasý öncesi öðrencileriyle bir toplantý gerçekleþtirdi.

Karadeniz temsilcisinin teknik direktörü Abdullah Avcý, yaþanan sýkýntýlar, transfer süreci ve bugün oynanacak olan Galatasaray derbisiyle ilgili konuþtu.

Þu anda bir süreçten geçtiklerinin altýný çizen baþarýlý hoca, "Bu süreçten her takým geçebilir. Bu durumlardan Trabzonspor her zaman güçlü çýkmýþtýr, yine güçlü çýkacaktýr. Bundan hiçbir þüphem yok. Trabzonspor formasý her zaman sahaya 3 puan için çýkar. Derbide de hedefimiz 3 puan. Galatasaray'ý yenerek yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Galibiyet birçok þeyin düzelmesi için önemli bir adým olur" ifadelerini kullandý.

Avcý, transfer konusunda da þöyle konuþtu; "Baþkanýmýz Ertuðrul Doðan transferlerle ilgili çok yoðun çalýþýyor. Trabzonspor'un menfaatleri doðrultusunda ne yapmamýz gerekiyorsa onlarý yapacaðýz. En iyisini yapmaya devam edeceðiz. Hedef ve planlarýmýz doðrultusunda transfer çalýþmalarý yapýyoruz. Þu an itibariyle saðlýklý þekilde gidiyoruz. Umarým daha zengin kadroyla bunu daha iyi hale getirebiliriz. Afrika Kupasý'ndan dönen oyuncularýmýzla daha iyi olacak. Bize daha iyi hayal ettirecek."