Abdullah Avcý: Fenerbahçe'ye yüksek bir motivasyonla hazýrlanýyoruz
ABONE OL

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcý, Fenerbahçe maçý için morallerin yerinde olduðunu ve iyi bir þekilde hazýrlandýklarýný belirterek, "Umarým sadece sahanýn konuþulduðu, hakemin dahi konuþulmadýðý bir oyun olur." dedi.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasýnda Fenerbahçe'yi aðýrlayacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcý, basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtladý. Bordo-mavili taraftarlarý her zaman maça beklediklerini dile getiren Avcý, "Trabzonspor taraftarý takýmýna pozitif destek verdiðinde her zaman fark oluþturmuþtur. Onun için bu desteklerini sonuna kadar bekliyoruz. Þu anki bütün hedeflerimizin içerisindeyiz. Trabzonspor ile Fenerbahçe, bu ülkenin en önemli domino takýmlarý. Bu zamana kadar birçok müsabaka oynadýlar ve bundan sonra da oynayacaklar. Ne bir baþlangýç ne bir son. Onun için taraftarlarýmýz takýmlarýný ne zaman pozitif destek verdiyse, oyunun içinde kaldýysa bu enerjilerini bize verip sonuna kadar takýmlarýný desteklediklerinde bunun karþýlýðýný aldýk. Ben sadece onlardan bunu rica ediyorum. Topun oyunda daha fazla kaldýðý, oyun formasyonlarýnýn konuþulduðu ve oyuncu performanslarýnýn konuþulduðu bir müsabaka bütün arzumuz, isteðimiz. Bu þekilde de keyifli, enerjimiz yüksek, moralimiz iyi bir þekilde maça hazýrlanýyoruz." þeklinde konuþtu.

"BÝZÝM ENERJÝMÝZ YÜKSEK"

Fenerbahçe maçýna detaylý bir þekilde hazýrlandýklarýný kaydeden Abdullah Avcý, "Oyunun sadece bir yönlü deðil iki yönü de oynanýyor. Bunu oyuncu profilleri, takýmýn formasyonlarý belirliyor. Artýk oyunun için formasyonlar deðiþiyor. O kadar hýzlý ve deðiþen bir oyun var. Onun için Trabzonspor büyük bir takým. Savunmasýný da, hücumunu da yapacak. Duran topta ve taçta ne yapacaðýný bilecek. Buna detaylý bir þekilde hazýrlanýyoruz. Trabzonspor her zaman bu tür oyunlarý iyi oynamýþtýr. Bizim enerjimiz yüksek. Moralimiz yerinde, iyi bir þekilde hazýrlanýyoruz. Umarým sadece sahanýn konuþulduðu, hakemin dahi konuþulmadýðý bir oyun olur." diye konuþtu.

"SADECE SAHANIN VE OYUNUN ÝÇÝNDE KALAN BÝR TRABZONSPOR OLACAK"

Fenerbahçe maçý hazýrlýklarý kapsamýnda pratik çalýþmalarýn iki gün içerisinde yapýlacaðýnýn altýný çizen Avcý, "Daha takýmla toplantý yapmadým geçen haftanýn geri bildirim toplantýsýný yaptýk. Rakiple ilgili toplantýyý yarýn ve ya ertesi gün. Savunma ve hücum olarak ikiye böldük. Pratik çalýþmalarý iki gün içerisinde yapacaðýz. Takýmda bu maça hazýrlanmada yüksek konsantrasyon zaten var. Sadece sahanýn ve oyunun içinde kalan bir Trabzonspor olacak." ifadelerini kullandý.

Bordo-mavililer, Fenerbahçe maçý hazýrlýklarýný sürdürdü

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasýnda Fenerbahçe'yi aðýrlayacak olan Trabzonspor, bu maçýn hazýrlýklarýný sürdürdü. Mehmet Ali Yýlmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Abdullah Avcý yönetiminde yapýlan antrenmanýn ilk 30 dakikasý basýn mensuplarýný açýk bir þekilde gerçekleþirken, sakatlýklarý bulunan Thomas Meunier ve Paul Onuachu antrenmana katýlmadý. Bordo-mavililer düz koþu ve ýsýnma ile baþlayan antrenmanda taktik aðýrlýklý çalýþtý.