Abdullah Avcý: Geçiþ dönemi yaþýyoruz
ABONE OL

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcý, Rizespor maðlubiyetinin ardýndan görüþlerini aktardý.

Avcý, maçta sakatlanan Hüseyin Türkmen için, "Hüseyin'in durumu ciddi duruyor. Aþil tendonu koptu diye bilgi geldi bana. Geçmiþ olsun diliyorum. Yaþý iyi, umarým operasyonu iyi geçirerek buradan saðlýklý bir þekilde çýkar" dedi.

Deneyimli teknik adam sözlerine, "Oyun, aslýnda fena bir oyun olmadý. Ýyi mücadelenin olduðu, bizim biraz daha fazla topa sahip olduðumuz, bugün bence kaybetmeyi hak etmedik diye düþünüyorum. Bu iþin içinde bu da var. Atanýn kazanacaðý bir müsabakaydý. Rakip deðerlendirdi." diye devam etti.

Abdullah Avcý, "Trabzonspor bir geçiþ dönemi yaþýyor. Bunlar her takýmýn baþýna gelebilir. Kimsenin þüphesi olmamasý gerekiyor. Taraftarýmýzdan rica ediyorum, onlarýn varlýðý bizi son derece iyi hissettirecektir. Burada bir takým gerçekleri görmek gerekiyor. 2 tane sakatlýktan deðiþiklik yapýyorum bugün. Sakatlýktan çýkanlar, gidenler var, ne olacaðýný bilmediklerimiz var. Transferle ilgili çalýþýyoruz. Hepsi bir arada geçerken, üçüncülüðü alma þansýmýz olduðunu da biliyorum. 2 maç üst üste kaybettik, üzgünüz. Taraftarýmýzdan özür diliyoruz. Bu geçiþ döneminde bizim yanýmýzda olsunlar. Trabzonspor bunun altýnda kalkar." diye devam etti.

Transferle ilgili soruya cevap veren Avcý, "Gerçekçi durumda hareket etmemiz gerekiyor. Bugün bir tane boþluðumuz var. Orsic'in performansýný görmemiz lazým. Onun dýþýnda bir tane boþluðumuz var. Bu konuda çalýþýyoruz." þeklinde cevap verdi.

Son olarak taraftarlara mesaj gönderen Abdullah Avcý, "Tedavi edebileceðimiz Kasýmpaþa maçý var. O yüzden taraftarýmýzý maça davet ediyorum." ifadelerini kullandý.