Abdullah Avcý: Gelecek sezon bizi yalnýz býrakmasýnlar
ABONE OL

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasýnda sahasýnda Gaziantep FK'yý 4-2 maðlup etti.

Bu mücadele ardýndan bordo-mavili ekipte teknik direktör Abdullah Avcý açýklamalarda bulundu.

ÝÞTE AVCI'NIN SÖZLERÝ:

Geçen sezon yoktum ve Trabzonspor taraftarý çok güzel duygularý hatýrlattý. Ýnþallah, iki yýl önceki þampiyonlukta kalmayýz ve bunu tekrar ederiz.

Trabzonspor'un inadýný ifade etmiþtim. Bugünkü geri dönüþ de bunu gösteriyor. Tabii oyuncularýmýzýn reaksiyonlarý da var. Kazanýrken de kaybederken de analizlerimizi yapýyoruz. Biz bugün topa ne kadar fazla sahip olursak, o kadar fazla pozisyon olacaðýný söylemiþtik. Top rakipteyken bu kadar temaslý deðilsen, bu kadar kolay kaybetmeyeceksin. Oyuncularýma teþekkür ediyorum.

Trabzonspor taraftarý olmayýnca bir kiþi eksik oynuyoruz. Gelecek sezon bizi yalnýz býrakmasýnlar.

TRANSFER ÝÇÝN DENIS DRAGUÞ YANITI

Abdullah Avcý, transfer çalýþmalarýnýn ciddi bir þekilde devam ettiðini belirterek, "Ciddi çalýþmalar, mesafeler kat ediyoruz. Denis Draguþ önemli bir oyuncu. Bugün de bize karþý ciddi bir performans sergiledi. Onuachu ile de olsun, diðerleriyle de olsun önümüzdeki sezonun planlamasýný deðerlendiriyoruz. Onuachu'yla konuþtuðumu size söylememiþ herhalde. Ben de söylemeyeyim aramýzda kalsýn o zaman. Daha fazla seçeneklerin olduðu bir takým oluþturmaya çalýþýyoruz. Umarým bunun karþýlýðýný alýrýz." þeklinde konuþtu.