Abdullah Avcý: Harika bir ikinci yarý oynadýk
ABONE OL

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcý, Ziraat Türkiye Kupasý yarý finalindeki Fatih Karagümrük galibiyetinin ardýndan görüþlerini aktardý.

Abdullah Avcý, "Devre arasýnda taktik konuþtuk. Maç önü belirlediðimiz bir plan vardý. Bazen bu planlar tutmaz. Planladýðýmýz baskýyý yapamadýk, yanlýþ yaptýk. Ýkinci yarýda bu baskýyý nasýl yapmamýz gerektiðini gösterdik. 3-0, 4-0 olmasýna raðmen disipline devam ettik. Harika bir ikinci yarý oynadýk diyebilirim. Bazen yeterli oluyoruz, bazen olamýyoruz. Bu sezon böyle ne yazýk ki..." dedi.

"KEYFÝNÝ ÇIKARMAK ÝSTÝYORUZ"

Deneyimli teknik adam, sözlerine, "Türkiye Kupasý'nda finaldeyiz, ligde üçüncüyüz. Bazen oyun beni de tatmin etmiyor. Bunun olmamasý için gelecek sezona çok iyi hazýrlanacaðýz. Finalin keyfini çýkarmak istiyoruz. Buraya gelen taraftarlarýmýn çok mutlu olduðunu biliyorum." diye devam etti.

Umut Bozok'la ilgili görüþlerini aktaran Abdullah Avcý, "Umut Bozok, iki sene öncesinin gol kralý. Küçümsemek için söylemiyorum ama Trabzonspor'da oynamak ile hedefleri daha düþük takýmlarda oynamak farklýdýr, baský farklýdýr. Ýyi çalýþýyor, iyi bir profesyonel." dedi.

BEÞÝKTAÞ ÝÇÝN AÇIKLAMA

Trabzonspor Teknik Direktörü Avcý, "Trabzonspor taraftarýnýn ne istediðini bilen bir teknik adam var burada. Trabzonspor taraftarý çok saðduyulu bir taraftardýr. Onlarý mutlu etmek için her þeyi yapacaðýz. Sürdürülebilir bir oyun yaratmak için buradayýz." sözlerini sarf etti.

Abdullah Avcý, Türkiye Kupasý finalindeki rakipleri Beþiktaþ için, "Beþiktaþ, ligimizin 4 büyüðünden birisi. Onlar da bizim gibi sezonu kupayla kapatmak isteyecektir. Umarým Fair-Play ruhunda, güzel oyunun olduðu ve topun daha fazla oyunda kaldýðý bir final olur." deðerlendirmesinde bulundu.