Abdullah Avcý: Ýki aydýr ortada yok
ABONE OL

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasýnda konuk olduðu Bitexen Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcý, "Bugünkü mücadeleyi rakip kazanabilirdi, biz de kazanabilirdik." dedi.

Avcý, Corendon Airlines Park Antalya Stadý'nda oynanan maçýn ardýndan düzenlenen basýn toplantýsýnda, Pençe-Kilit Harekatý bölgesindeki þehitlerden dolayý Türk milletine baþsaðlýðý diledi.

Deneyimli teknik adam, futbolun iyileþtirici gücü olduðunu ve ülkede bu spor branþýnýn her zor zamanlarda bile oynandýðýný anlattý.

72 saatte üçüncü maçlarýný oynadýklarýný ifade eden Avcý, Afrika Uluslar Kupasý'nda olan ve sakatlýðý bulunan oyuncularýndan dolayý kadroda sýkýntý yaþadýklarýný dile getirdi.

"Afrika Kupasý'na giden 3 oyuncumuz var, sakatlarýmýz var. Abdülkadir Ömür, Umut Bozok... Ben geleli 3 ay oldu, Umut Bozok iki aydýr ortada yok. Abdülkadir ile umarým bize katýlým saðlarlar, bunu bekliyorum."

Sakat oyunculara Bakasetas'ýn da eklendiðini aktaran Avcý, bu eksiklikleri bahane olarak görmediðini belirterek, "Ligin iyi takýmý Antalyaspor ile oynadýk. Zor bir maç olacaktý. Maçýn baþýnda golü bulduk. Baský yapmak istedik, rakip sahaya geçtiðimiz zaman topu çabuk kaybetmemek gerekiyordu. Bunu yapamadýk, çok kayýplar yaptýk. Bugünkü mücadeleyi rakip kazanabilirdi, biz de kazanabilirdik. Oyun kalitesini bazen ben de beðenmiyorum. Bugün bir puanla ayrýldýk. Ýyi dinleneceðiz, perþembe günü kupa maçýna hazýrlanacaðýz." diye konuþtu.

Avcý, Avrupa kupalarýna katýlma ve Türkiye Kupasý'ný kazanma arzusunda olduklarýný vurguladý.

Transfer politikalarýnda bir deðiþiklik olmadýðýný anlatan Avcý, yabancý kotasýnýn dolu olduðunu, transfer çalýþmalarýna kulübün menfaatleri doðrultusunda devam edeceklerini sözlerine ekledi.