Abdullah Avcý kupaya tam motive!
ABONE OL

Trabzonspor, en yakýn takipçisi Baþakþehir'i deplasmanda devirip bitime 1 hafta kala lig üçüncülüðünü garantilerken, gözler tamamen Türkiye Kupasý Finali'ne çevrildi.

1-0'lýk galibiyet sonrasý takýmýný kutlayan teknik direktör Abdullah Avcý, soyunma odasýnda oyuncularýndan kupayý istedi.

"TARÝHE ADINIZI YAZACAKSINIZ"

Avcý, "Öncelikle yüksek konsantrasyon ve enerjinizden dolayý hepinizi tebrik ediyorum. Disiplinli ve akýllý oynayarak kazandýk. 2 finalimiz var demiþtik. Ýlki tamam. Þimdi sýra diðerinde. Perþembe akþamý çok daha yüksek bir enerji ve kazanma arzusu istiyorum. Size inanýyorum. Kupayý alýp, Trabzonspor tarihine adýnýzý yazdýracaksýnýz. Kariyerinize bir kupa daha eklemek, bu büyük kulübün taraftarýný mutlu etmek sizin elinizde. Bunu unutmayýn. Hepinize güveniyorum" sözleriyle öðrencilerini motive etti.

TEK EKSÝK PARÇA

Olimpiyat Stadý'nda oynanacak kupa finalinin biletlerini çýktýðý gibi tüketen yaklaþýk 37 bin Bordo-Mavili taraftar, 23 Mayýs Perþembe saat 20.45'te baþlayacak mücadelede Trabzonspor'un en önemli itici gücü olacak. Trabzonspor'un baþýnda daha önce lig þampiyonluðu ve 2 kez Süper Kupa sevinci yaþayan Abdullah Avcý, tek eksik parça olan Türkiye Kupasý'ný da alýp; koleksiyonu tamamlamak istiyor.