Abdullah Avcý: Taraftarýn alkýþladýðý bir takým olacaðýz
ABONE OL

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcý, basýn mensuplarýna açýklamalarda bulundu.

KAMP ÇALIÞMALARI

Çalýþmalarla ilgili konuþan Avcý, "Buradaki çalýþmalar, son dönemdeki en iyi çalýþma ortamýmýz var. Gelen yeni transferlerin adaptasyonu iyi, fiziksel olarak iyi geldiler. Þu an iyi gözüküyor. Katýlýmlarla birlikte daha iyi olacaðýmýzýn sinyalleri var. Avrupa maçlarýna kadar en iyi þekilde hazýr olmak istiyoruz." ifadelerini kullandý.

"Eksiklerimiz tamamlandýðýnda, Trabzonspor taraftarýnýn istediði, alkýþladýðý bir takým olacaðýz inþallah." sözlerini kullanan Abdullah Avcý, Egemen Korkmaz ve Mustafa Sarp'ýn ardýndan teknik heyete yeni ekleme olup olmayacaðý yönündeki soruya, "Ekibimize yeni ekleme yapmayacaðýz. Egemen ve Mustafa Hocalara teþekkür ediyoruz yaptýklarý hizmetlerden dolayý. Biz de B planý olarak hazýrlýðýmýz vardý. Analiz departmanýný geniþlettik. Önder Hoca, daha önce çalýþtýðým bir isim. Ýhsan Hoca'yý biliyorsunuz. Onun varlýðý bize güç veriyor. Þu an bir ilave olmayacak. Þu an itibarýyla böyle devam edecek." diye konuþtu.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Transfer için konuþan Abdullah Avcý, "Transfer konusunda rakam vermek doðru olmuyor. Sayý vermeyeyim ama yoðun bir þekilde devam ediyoruz. Her mevkide birbirine yakýn oyuncular olacak diye düþünüyorum." dedi.

A Milli Futbol Takýmý için görüþleri sorulan deneyimli teknik adam, "Ýstikrarlý bir turnuva takýmý olabilmek son derece önemliydi. Son 3 Avrupa Þampiyonasý'na giden bir milli takýmýmýz var. Buna olumlu bakmalýyýz. Turnuvalarda iniþler-çýkýþlar olacaktýr. Ama bugün ikinci bir hedef olan gruptan çýkmayý da milli takýmýmýz gerçekleþtirdi. Buna saygý göstermemiz gerekiyor. Bu iþin içinde eleþtiri var. Ama oyunun içinde kaldýðý sürece herkes bundan bir þeyler çýkartabilir. Milli Takým'ýn oynayýp daha fazla geliþeceðini düþünüyorum ve son derece baþarýlý buluyorum. Umarým Avusturya maçý da saðlýklý bir geçiþ olur. Biz ilerledikçe duygumuz, coþkumuz, enerjimiz o turnuvalarý daha iyi oynuyor. Buna destek olmamýz gerektiðini düþünüyorum." þeklinde konuþtu.

TARAFTARA MESAJI

Taraftarlara da mesaj gönderen Abdullah Avcý, "Trabzonspor taraftarlarýnýn verdiði pozitif destek takýmý yukarý çekiyor. Yeni hedeflere koþmak için onlara ihtiyacýmýz var, olmaya da devam edecek. Ýyi baþlangýçlarla daha fazla içine gireceklerdir. Bu desteði vereceklerini düþünüyorum." açýklamasýnda bulundu.