Abdullah Avcý: Uðurcan'a çok kýzdým
ABONE OL

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcý, Kayserispor galibiyetinin ardýndan açýklamalarda bulundu.

"GOL POZÝSYONUNDA KIZDIM"

Avcý, "Geçen Sivas maçýndan çýkmamýz lazým. Çok iyi oynadýðýmýz bir maçtý ve kaybettik. Kayserispor'un durumu belliydi. Zor bir maç olacaðýný biliyorduk. Savunma arkasýna atýlan toplar bizim için çok önemliydi. Sahanýn içinde çok doðru organizasyonlar yaptýk. Oyunun içinde çok ciddi pozisyonlar vermedik. Pepe'nin, Enis'in gol atmasý çok önemli. Takým inanýlmaz derecede organizeydi. Oyuncularýma teþekkür ediyorum. Futbolda enteresan þeyler yaþýyoruz. Uðurcan Çakýr'ýn pozisyonunda çok kýzdým. Denswil çok müsaitti. Uðurcan Çakýr bu ülkenin çok önemli bir kalecisi. Asist yapmýþtý, bir de gol yedirdi ve eþitlemiþ oldu. Bunlar var oyunun içinde." dedi.

"AVANTAJLI DURUMU KORUDUK"

Deneyimli teknik adam, sözlerine, "Lig üçüncülüðü için bulunduðumuz avantajlý durumu korumak için kazanmamýz gerekiyordu. Rakibimizden 4 puan öndeyiz ve bunu koruduk. Þimdi önümüzde kupa maçý var. Biz Trabzonspor'un kenetlenme zamaný. Bütün camianýn pozitif enerjiyle birbirine destek olmasý lazým." diye devam etti.

Abdullah Avcý, son olarak, "Uðurcan Çakýr bu ülkede bu toplarý en iyi atan bir kaleci. 2. golden bahsediyorum. Enis Destan'ýn hava hakimiyeti, Pepe'nin muhteþem bitiriciliði var. Umarým hepsi bu þekilde devam eder." sözlerini sarf etti.