Abdullah Avcý zeminin durumuna isyan etti!
ABONE OL

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcý, Ziraat Türkiye Kupasý son 16 turunda oynayacaklarý Gençlerbirliði maçý öncesinde açýklamalarda bulundu.

Son haftalarda alýnan kötü sonuçlara deðinen Avcý, "Yavaþ yavaþ sakatlarýmýz dönüyor. Geçen hafta oyun biraz tatmin etti ama skor deðil. Umarým bunu geliþtirerek devam ederiz." dedi.

Maçýn oynanacaðý Eryaman Stadyumu'nun zeminine deðinen Avcý "Zemini görüyorsunuz. 2 gün önce Ankaragücü de burada oynamak istemiyor. Bugün Gençlerbirliði de burada oynamak istemiyordur, biz de oynamak istemiyoruz. Tribünler bomboþ. Oyun kalitesi düþtü. Bugün ligimizde baktýðýnda, Ýstanbul'da bir takýma gideceðiz mesela, hangi stadyumda oynayacaðýmýzý bilmiyoruz. Hiçbir kriteri yok mu, bu deðiþmeyecek mi? Marka deðerinden bahsederken bunu nasýl deðiþtireceðiz? Biz bu oyunu nasýl oynayacaðýz? Nasýl marka deðerini oluþturacaðýz? Bu oyun saðlýklý zeminde oynanýr." ifadelerini kullandý.

Ülke futbolundaki sýkýntýlara deðinen Avcý, "TFF açýklama yapýyor mu, Süper Kupa finali oynanmadý, onunla ilgili bir açýklama var mý, yapýlacak mý? Neden, bu oyun nasýl geliþecek? Hastalýk var, deprem var, biz oynuyoruz. Hiçbir cevap verilmeyecek. Her hafta hakemleri konuþuyoruz. Benim de caným yandý geçen hafta. Sýkýþtým, anlatmak istedim. Bunu sporcu saðlýðý için, marka deðeri için anlatýyorum. Üzülüyorum, biraz rahatlamak ve konuþmak istedim. Umarým deðiþir, deðiþmeyecek biliyorum. Devletimiz bu kadar stadyum yaptý, zeminine bakmýyoruz. 2 gün sonra baþka bir maç oynanacak burada. Buna cevap verilmeyecek, bunun düzeltilmesi için bir þey yapýlmayacak." sözlerini sarf etti.

Son olarak Thomas Meunier transferi hakkýnda konuþan Avcý, "Önemli bir kariyer. 4 sene Club Brugge, 4 sene PSG, 4 sene Dortmund. Bu kariyere bir þey söylemeye gerek yok. 6-7 sað bekle görüþtük, olmadý. Önemli bir kariyer. Deðiþik formasyonlarda da oynuyor. Nuri Hoca'dan da gerekli bilgileri aldým. Olumlu þeyler söyledi. Çok güzel, pozitif iletiþimi var. Faydalý olacak diye düþünüyoruz." sözlerini sarf etti.